1. Hem
  2. Solresor
  3. Three Corners

Three Corners med Sunweb

Få mycket för pengarna och njut av en trevlig billig semester på Three Corners i Egypten

Om du vill du få ut så mycket som möjligt av din semesterbudget under semestern i Egypten kan vi rekommendera ett av våra underbara Three Corners-hotell. Här är du garanterad en härlig och solig semester i trevliga omgivningar, till ett mycket bra pris. På Three Corners-hotellen kommer du att hälsas välkommen av vänlig personal som får dig att känna dig som hemma. Sunwebs gäster är mycket nöjda med Three Corners-hotellen och väljer ofta att återvända år efter år. På Three Corners finns mycket att göra, så att fördriva tiden är inget du behöver oroa dig över. Frukost, lunch och middag njuter du i bufférestaurangen och hela dagen kan du förse dig med svalkande drycker, både med och utan alkohol. Three Corners-hotell är ett utmärkt val för dig som vill ha en billig semester där du får mycket semester för pengarna oavsett om du reser ensam, som ett par eller familj.

ALLA THREE CORNERS-HOTELL

Visste du att ...


  • Hotellchefen på Ocean View gör smörgåsar till hotellets gäster varje dag.

  • Det finns karikatyrteckningar av personalen flera ställen runt om på hotellet Ocean View.

  • Three Corners har väldigt många återkommande gäster. Om du har besökt hotellkedjan mer än 10 gånger får du antingen plantera ett träd eller namnge ett träd.

Hotell för familjer

The Three Corners Sunny Beach Resort är som en avkopplande oas. Det familjevänliga All Inclusive-hotellet ligger precis vid stranden och erbjuder anläggningar som vattenrutschbanor, barnklubb, plaskpool, wellness, och olika sportfaciliteter.


Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn är ett trevligt och familjevänligt All Inclusive-hotell som ligger nära stranden. Hotellet har faciliteter för personer med rörelsehinder och gångbesvär, här serveras även både gluten- och laktosfria rätter i buffén.


Hotell för vuxna

Three Corners Ocean View Hotel är ett fint vuxenhotell med unikt läge beläget på spetsen av en halvö där du har utsikt över Rödahavet. Hotellet är perfekt för en romantisk semester och har många bekvämligheter, dessutom hittar du El Gounas vackra småbåtshamn precis i närheten.


Sök & boka