Sommarresor under semestern 2020

Boka när urvalet är stort och priserna låga.

Försäljningen av sommarresor för 2020 har redan dragit igång och det är en bra idé att vara ute i god tid om du vill boka ditt drömhotell till rätt pris. Det är nu urvalet är som störst och priserna lägst. Om du beställer din solsemester för sommaren 2020 i god tid kan du dessutom ta del av stora boka tidig-rabatter.
 
 


Resmål under sommaren 2020

Klassiska favoriter med återkommande gäster år efter år

Grekland

Med sina fantastiska öar som Kos, Kreta, Rhodos och Zakynthos lockar Grekland resglada gäster år efter år.

Turkiet

Från Kusadasi i väst till Alanya i öst bjuder Turkiets kust på semesterupplevelser utöver det vanliga.

Spanien

Både spanska fastlandet och de klassiska öarna Gran Canaria och Mallorca bjuder på soliga stränder, familjevänliga semesterorter och goda tapas!

Bulgarien

Som ett pärlband ligger de härliga semesterorterna Sunny Beach, Byala och Obzor längs Svartahavskustens ständer i Bulgarien.

Portugal

Den portugisiska Algarvekusten bjuder bland annat på familjevänliga upplevelser i Carvoerio och Portugals vackraste stränder i Praia da Rocha.

Egypte - Sunweb - diepzeeduiken

Egypten

Ett exotiskt resmål som endast ligger 5 timmars flygresa bort. Upplev spännande kultur fantastisk dykning och varma temperaturer året runt.

Cypern

På Cypern möts du av den perfekta blandningen av Grekland och Turkiet. Njut av semesternöjen i Ayia Napa eller lugnet i Protaras.Sommar i solen med Sunweb 

Vi har redan flera sommarresor till försäljning för sommaren 2020. Så om du vill tillbringa solsemestern i Turkiet, Spanien, Grekland, Bulgarien, Portugal eller Egypten – så har vi den perfekta resan för dig!
 
Vi har fina hotell precis vid stranden, hotell med All Inclusive och hotell med så många vattenrutschbanor att även de mest ivriga barnen kommer att behöva en tupplur. Föredrar du att njuta av en bekväm tillvaro i exklusiv miljö, har vi även ett brett utbud av lyxiga vuxenhotell där komfort och avkoppling står i fokus.
 
Vill du uppleva den mysiga, lokala gästfriheten rekommenderar vi ett av våra charmiga lägenhetsboende där atmosfär och personlig service skapar den perfekta miljön för din semester.
Till toppen