Sommarresor 2020

Boka sommarsemestern tryggt

För många förknippas semester med ren avkoppling. Det är den tiden varje år man får ladda batterierna en hel vecka i bekymmersfri miljö. Det är också på resor vi skapar oförglömliga semesterminnen tillsammans med det vi älska mest. Just därför är det viktigt att vi kan resa tryggt och inte sluter drömma om semester.

Hade du tänkt boka en sommarsemester men känner dig osäker? Det förstår vi. 
Vi följer alltid Utrikesdepartementets reserådgivning och skulle din resa bli inställd till följd av detta, kan du vara trygg med att vi kan omboka din resa eller att du får pengarna tillbaka.  
 

Resmål under sommaren 2020

Turkiet

En semester utöver det vanliga.

Grekland

Varje ö bjuder på unika upplevelser.

Bulgarien

Njut på vackra ständer i sommar.

Spanien

Njut av sol, bad och goda tapas!

Portugal

Njut av en lugn familjesemester.

Egypten

Fantastiska sevärdheter, på land och till havs.

5-stjärnig lyx

Lyxiga hotell till bra priser.

All Inclusive

Njut av en bekvämare semester där allt ingår.

Sommar i solen med Sunweb 

Har årets semesterplaner satts på paus? Vi på Sunweb slutar aldrig att tänka på semester, när det är tryggt och säkert att resa igen, har vi ett stort utbud av härliga semesterresor som väntar på dig.   Bland vårt utbud av sommarresor hittar du Turkiet, Grekland, Bulgarien, Spanien, Cypern, Portugal och Egypten – självklart till billiga priser.

Fördelen med att planera semestern via oss är att du kan resa och känna dig trygg. Skulle något oförutsett hända, finns vi alltid här för att hjälpa dig, oavsett om du behöver resa hem i förtid, avboka, eller omboka din resa. 

När du bokar din semester hos Sunweb reser du alltid med direktflyg till ditt resmål och våra guider på plats gör allt för att du ska få en så fantastisk semester som möjligt.

Under din semester kan du vara trygg med att vi tar hand om allt, från att du stiger på planet på avresan till att du stiger av det på hemresan, så att du kan fokusera på att koppla av. Vi erbjuder dessutom ett bra och varierat utbud av utflykter, för dig som känner att du ibland behöver en paus från att njuta i solen.