Boka tidigt & res billigt

Sommarresor 2020

Boka när urvalet är stort och priserna låga.

Försäljningen av vår resor för sommaren 2020 har redan dragit igång och det är en god idé att vara ute i god tid om du vill boka ditt drömhotell. Det är nu urvalet är som störst och om du bokar din solsemester för sommaren 2020 tidigt får du dessutom resan till ett lågt pris.

 

Resmål under sommaren 2020

Turkiet

En semester utöver det vanliga.

Grekland

Varje ö bjuder på unika upplevelser.

Bulgarien

Njut på vackra ständer i sommar.

Spanien

Njut av sol, bad och goda tapas!

Portugal

Njut av en lugn familjesemester.

Egypten

Fantastiska sevärdheter, på land och till havs.

Cypern

Värme och kristallklart hav.

5-stjärnig lyx

Lyxiga hotell till bra priser.

All Inclusive

Njut av en bekvämare semester där allt ingår.

Sommar i solen med Sunweb 

Är du redo för semester sommaren 2020? Oavsett har vi redan nu massor av härliga resor till Turkiet, Grekland, Bulgarien, Spanien, Cypern, Portugal eller Egypten – till extra låga priser för dig som bokar tidigt.

Under sommaren 2020 erbjuder vi hotell precis vid stranden, med All Inclusive och med så många vattenrutschbanor att även de mest ivriga barnen kommer att behöva en tupplur. Föredrar du att njuta av en bekväm tillvaro i exklusiv miljö, har vi även ett brett utbud av lyxiga vuxenhotell där komfort och avkoppling står i fokus.

Vill du uppleva den mysiga, lokala gästfriheten rekommenderar vi ett av våra charmiga lägenhetsboende där atmosfär och personlig service skapar den perfekta miljön för din semester.

När du bokar din semester hos Sunweb reser du alltid med direktflyg till ditt resmål och våra guider på plats gör allt för att du ska få en så fantastisk semester som möjligt.

Under din semester kan du vara trygg med att vi tar hand om allt, från att du stiger på planet på avresan till att du stiger av det på hemresan, så att du kan fokusera på att koppla av. Vi erbjuder dessutom ett bra och varierat utbud av utflykter, för dig som känner att du ibland behöver en paus från att njuta i solen.