Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Stella Hotels

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. Stella

Upptäck soliga Kreta på ett av våra exklusiva Stella-hotell

På Greklands populära semesterö Kreta hittar du de vackra Stella-hotellen. Med sin unika och personliga gästfrihet gör vistelsen på ett Stella-hotell din semester i det grekiska Medelhavet till en minnesvärd upplevelse. De fyra- och femstjärniga hotellen är specialiserade på att skapa semesterminnen för livet. 

Stella-hotellen har något för alla. Oavsett om du letar efter ett familjevänligt hotell med underhållning för barn i alla åldrar, ett hotell för vuxna med lugn och ro för fullständig avkoppling eller ett all inclusive-hotell med massor av aktiviteter för varje dag av din semester. Det enastående Stella Island Resort & Spa röstades 2023 fram av The Times till Greklands bästa hotell för vuxna. Nedan hittar du vårt fullständiga utbud av Stella-hotell.

Soliga semesterminnen i den grekiska övärlden

Med hela 300 soldagar per år är det nästa garanterat att du får njuta av en härligt solig semester när du besöker ett Stella-hotell på Kreta.

Med varierande naturlandskap erbjuder ön både palmkantade stränder och imponerande bergslandskap. När du inte är upptagen med att njuta av hotellets kulinariska utbud, stora poolområden och andra faciliteter finns det gott om underbara upplevelser att utforska i Kretas natur och charmiga kuststäder.

Därför ska du välja ett Stella-hotell

  • Vackra 4- och 5-stjärniga hotell på Kreta
  • Bra läge nära stranden
  • Stora poolområden