Princess Resorts & Hotels

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. Princess Resorts & Hotels

Semester på Princess Hotels & Resorts

Hotellkedjan Princess låter dig njuta av sol och avkoppling på vackra semesterresmål.

Kanarieöarna har länge varit ett favoritresmål för oss svenskar. Förutom öarnas naturliga skönhet är vädret härligt och soligt året runt, vilket gör det perfekt för semester under både sommar- och vintermånaderna. På öarna finns det många vackra Princess-hotell som erbjuder den perfekta miljön för en semester, stor som liten.

Reser du med hela familjen och söker något för alla åldrar? Välj då ett av hotellen med många pooler och ett omfattande aktivitetsprogram. Ska det vara en romantisk semester för två? Välj då till exempel ett hotell med fantastisk utsikt där du kan njuta av de vackra solnedgångarna. Reser du i grupp eller med vänner? Naturligtvis har alla hotell underbara restauranger och det finns gott om möjligheter att njuta av en drink vid poolen eller i strandbaren.

Hotellen i Spanish Princess-kedjan är kända för sin höga kvalitet. På dessa fyrstjärniga hotell har varje detalj övervägts utan kompromiss, samtidigt som de kan erbjuda mycket prisvärda vistelser. Därför är det inte förvånande att vi har så många nöjda gäster som väljer Princess Hotels på sin semester.

Alla de rymliga hotellen har något unikt. Om du väljer ett mer avskilt hotell med ett lugnt läge kan du njuta av inte mindre än 10 pooler att svalka dig i. Föredrar du ett mindre hotell med en egen vacker strandklubb på gångavstånd? På Princess hittar du garanterat din drömsemester.

Varför ska jag välja Princess?

  • Vackra hotell vid stranden eller nära stadslivet
  • Många anläggningar och aktiviteter
  • Fantastiska matupplevelser på restaurangerna
  • Underhållningsteam fullspäckat schema
  • Stora pooler och spaanläggningar

Hitta ditt Princess-hotell