Barceló Hotel Group

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. Barceló Hotel Group

Upptäck vårt omfattande utbud av populära Barceló-hotell

Hos Sunweb hittar du ett stort urval av den populära hotellkedjan Barceló. Det definitivt inte utan anledning som de har nått så stor framgång. År efter år erbjuder Barceló-hotellen fantastisk service till lika fantastiska priser. Här får du en semester där boendet inte behöver äta upp hela semesterbudgeten, samtidigt som det är vackert, stilren och modernt. Det att du kan njuta av en extra Sangria eller boka den massagen som du längtat efter.

Som familjeföretag har de gradvis utvecklats från litet familjeföretag till Spaniens tredje största hotellkedja. Men viktigast av allt är att de har lyckats behålla kärnan, att alltid erbjuda utmärkt service. Barcelo bygger på det att bedriva sin verksamhet med gästerna och personalen i centrum.

Idag äger Barceló-familjen mer än 235 hotell i 21 olika länder. Deras framgång beror delvis på deras fokus på diversifiering och på att de förstår att alla människor är unika. Det är därför de vänder sig till sina gäster för att erbjuda exakt det som de verkligen vill ha. Därför består Barcelo idag av fyra varumärken som utgör ramen för fyra olika sätt att förstå och uppleva Barceló Hotel Group.

Därför ska du välja Barceló

  • Fantastisk underhållning för barn och vuxna
  • Alla hotell har fitness och ett trevligt aktivitetsprogram
  • Förvänta dig ett varmt välkomnande samt trevlig och mysig atmosfär.