Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
Utsikt från bergen över Palermo i Sicilien

Sista minuten till Sicilien

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten
  5. Italien
  6. Sicilien

Sista minuten resor till Italiens pärla Sicilien

Upptäck den unika ön Sicilien med våra spännande sista minuten-resor till denna juvel i Medelhavet. Lockande stränder, intressant historia och enastående matkultur väntar dig på detta förtrollande resmål. Sista minuten-resor till Sicilien är det perfekta sättet att ge dig själv en oförglömlig paus från vardagens stress och rutiner. Oavsett om du är ute efter att utforska antika ruiner, slappa på soliga stränder eller prova på autentisk siciliansk matlagning, finns det något för alla på denna mångsidiga ö. Kolla in våra prisvärda erbjudanden och njut av en underbar solsemester till Sicilien i sista minuten.

Se även sista minuten-resor till:

Se och göra på Sicilien

Med en sista minuten-resa till Sicilien kan du njuta av förmånliga priser, så ta chansen, packa väskan och upptäck Sicilien. Utforska de historiska städerna Palermo, Catania och de pittoreska byarna längs kusten. Sista minuten Sicilien är också ett utmärkt alternativ för dig som söker äventyr och spänning. Utforska de dramatiska landskapen runt Etna, Europas högsta aktiva vulkan, eller ta en båttur till de omgivande öarna. Sicilien erbjuder en betydligt varmare vår och höst än hemma med grader runt 14 till 17 och om du reser under högsommaren kan du njuta av strålande sol och 27 grader i luften samt havet. 

Sista minuten på Sicilien med Sunweb

Oavsett om du reser ensam, med familj eller vänner, kommer en sista minuten-resa till Sicilien att överträffa dina förväntningar och skapa minnen för livet. Sunweb erbjuder ett mindre men varierat utbud av hotell och semesterlägenheter för din sista minuten-semester till ibland annat Cefalu, Taormina och Giardini Naxos. Boka din resa idag och unna dig en oförglömlig upplevelse på denna ikoniska ö i Medelhavet.