Skidresor vintern 2020/2021

  1. Hem
  2. skidresor
  3. Reseperioder
  4. Skidresor 2020/2021

Är du redan redo för nästa säsong?

Saknar du den friska luften i Alperna? Drömmer redan om en skidresa 2020/2021? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se alla våra skidresor för säsongen 2020/2021 när de är tillgängliga för förbokning, så att du är garanterad en plats på ditt drömboende i Alperna.

Håll dig uppdaterad

Försäljningen av 2020/2021 års skidresor förväntas starta redan till våren. Vill du njuta av stora boka tidigt-rabatter eller kunna välja mellan ett brett utbud av skidresor kan det löna sig att gå in kontinuerligt eller prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden direkt till din inkorg!

Vet du redan exakt vilket boende du vill boka nästa? Sök då efter den på vår hemsida och registrera dig för vår e-posttjänst. Då får du ett meddelande du så fort det är möjligt att boka boendet.

Resmål

Läs mer om våra skidorter och hitta den perfekta skidsemestern för dig. Välj mellan populära regioner i Frankrike, Österrike, Schweiz, Italien och Andorra!

Gruppresor

Söker du en skidresa tillsammans med en större grupp vänner, kollegor eller  familj? Vi har lång erfarenhet av gruppresor. Läs hur Sunweb kan hjälpa dig!