Hotel Angelo

Hotel Angelo

Hotel Angelo är ett traditionellt italienskt familjehotell i centrala Passo Tonale, ca. 200 meter från skidliften. Hotellet öppnade 1963 och familjen Elivira har sedan dess bjudit in otaliga gäster till sitt ina hotell. Idag driver tredje generationen hotellet och har på alla sätt lyckats bibehålla den autentiska, charmiga atmosfären.

Rummen är rymliga och mysiga med fantastisk utsikt över de snöiga bergen i det vackra området. Köket serverar traditionell norditaliensk mat, kombinerat med moderna influenser. Dessutom har de utmärkta wellness-anläggningar som bastu och ångbad. Det är det perfekta hotellet om du vill ha en autentisk och bekväm skidsemester.

Se mer Hotel Angelo Se mindre Hotel Angelo
 • Centralt läge
 • Endast 200m till liftarna
 • Wellness-anläggningar
 • Gästvänligt familjehotell
Rumstyp
2-personersrum typ A

för 2 personer

 • 1 x dubbelsäng eller 2 x 1-personssäng
 • Rum för icke-rökare
 • Ingen balkong eller terrass
 • Värme
 • TV (satellittv)
 • Telefon
 • badrum med: dusch, handfat, toalett, bidé, hårfön
2-personersrum typ B

för 2 till 3 personer

 • 1 x dubbelsäng eller 2 x 1-personssäng
 • Ingen balkong eller terrass
 • Värme
 • TV (satellittv)
 • Telefon
 • badrum med: dusch, handfat, toalett, bidé, hårfön

Läge och avstånd

i centrum
avstånd till flygplats cirka 215 kilometer
avstånd till uttagsautomat cirka 150 meter
avstånd till skidbacke cirka 200 meter
avstånd till skidlift cirka 200 meter
närmaste affärer cirka 50 meter
närmaste (mini) mataffär cirka 200 meter
på en huvudgata

Restauranger och barer

 • Matbelägenheter: Restaurang
 • Bar: Bar
Läs mer Göm

Gemensamma anläggningar

 • Totalt antal rum: antal: 32
 • Totalt antal våningar: antal: 4
 • Reception
 • Hiss
 • Värdeskåp (på rummet)
 • Frukostrum
 • Gemensamt TV-område
 • Wi-Fi i allmänna utrymmen (gratis), på rummet (gratis)
 • Sängkläder ingår
 • Handdukar ingår
 • Städning
 • Husdjur tillåtet (endast små djur/hundar)
 • julmiddag: inkluderat i resepriset
 • nyårsmiddag: inkluderat i resepriset
 • husdjur, exkl. mat: gratis
Läs mer Göm

Obligatoriska kostnader

 • turistskatt: gäller alla deltagare med ålder upp från 13 år ca 1,50 € (euro) per person / natt (betalas lokalt, obligatoriskt)
Läs mer Göm

Avkoppling och wellness

 • Jacuzzi
 • Bastu (gratis)
 • Turkiskt ångbad (gratis)
Läs mer Göm

Bussresor

Avresa med buss sker om fredagen med ankomst om lördagen. Hemresan sker på lördag eftermiddag och hemkomsten är om söndagen.

Busstidtabell vecka 2-9 (via Östersjön):

Ort
Plats
Utresa
Hemkomst
MalmöHyllie station10:0015:30

Busstidtabell vecka 10-13 (via Jylland):

Ort
Plats
Utresa
Hemkomst
MalmöHyllie station08:3017:00

Ankomst och hemresa:

Ort
Plats
Ankomst
Hemresa
MarillevaMarilleva 900, skidliften07:4518:30
Passo TonaleHotel Nigritella08:4017:45
Passo TonaleSport Hotel Vittoria08:4517:50
Passo TonaleHotel Panorama08:5017:55
Passo TonaleHotel Dahu09:0018:00

Tänk på att alla restider kan variera beroende på väder och trafikförhållanden.

Har du frågor om bussresan hittar du de flesta svaren bland våra

”Vanligt ställda frågor”

.

Flygresor

Passo Tonale image

Passo Tonale

Passo Tonale ligger snösäkert beläget på 1900 meters höjd i Italien och har skidåkning upp till 3000 meters höjd, vilket garanterar snö under skidresan. Skidresor till Passo Tonale bjuder på en bra mix av en charmig äldre by och ett modernt skidsystem. Skidområdet ligger i regionen Adamello Ski, precis intill ligger glaciären Presena som sträcker sig upp till hela 3069 meter över havet. Nere från byn kan man ta sig direkt upp med liften och njuta av vacker utsikt ut över de mäktiga Alperna.

Familjevänlig skidåkning i en mysig by

Passo Tonale är ett paradis för barnfamiljer på grund av att det är lätt att ta sig runt i systemet, det finns bra barnskidskolor och pisterna är anpassade för nybörjare samt lite vanare skidåkare. För den som gillar att åka utanför pisten så har Passo Tonale fantastisk offpiståkning som bara måste upplevas. Att orten fortfarande är relativt okänd gör att man på de flesta ställen kan hitta helt orörda områden. Passo Tonales skidområde är sammankopplat med skidområdet i grannbyn Ponti di Legno och bjuder tillsammans på 120 km pist.

Passo Tonales by är en kompakt och pittoresk by med många restauranger, pizzerior och några barer. För de som tycker om att äta gott, finns många möjligheter för detta i byn och priserna är också väldigt förnuftiga. Önskar man ett lugnt byliv är Passo Tonale perfekt, önskar man däremot vild afterski och sena utekvällar bör man välja en annan skidort.

Under skidresan kan vi också rekommendera att ta en tur till den mysiga grannbyn Ponti de Legno som är lite större och här är shoppingutbudet större. Att ta sig till Ponti di Legno tar bara en halvtimme med buss. Det är också möjligt att ta en dagstur till den välkända skidorten Madonna di Campiglio

Skidresor till Passo Tonale med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Passo Tonale. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Adamello Ski image

Adamello Ski

Härlig skidåkning i Adamello Ski

Adamello Ski ligger väster om Val di Sole och sydöst om Livigno i Italien. Skidresor till Adamello Ski bjuder på 100 km pister som passar både nybörjare och duktiga skidåkare. Skidåkningen sträcker sig ända upp till 3000 meters höjd och snösäkerheten är därför väldigt hög. Det högt belägna skidområdet och områdets glaciär gör dessutom att säsongen i Adamello ski sträcker sig från starten av november till slutet av april.

För nybörjare, har området kring Passo Tonale mycket att erbjuda. Här finns dessutom många andra roliga och spännande aktiviteter för barn. För dig som tycker om fart och spänning kan du exempelvis ge dig ut på den svarta Paradisopisten. Pisten är 3 km lång och har en fallhöjd på 700 meter.

Tack vare områdets höjd är det inte bara det pistade området som bjuder på fantastisk skidåkning. Utanför pisterna kring Passo Tonale och Ponti di Legno finns mängder av offpist. Passo Tonale och Ponti di Legno är en gömd pärla för offpistentusiaster, vilket gör att konkurrensen om områdets orörda offpistområden är relativt låg. För den som är avancerad offpiståkare kan vi varmt rekommendera Pisgana på imponerande 16 km som startar uppe på Presena glaciären och slutar hela vägen vid Ponte di Legno.

Upptäck familjevänliga Passo Tonale

Passo Tonale är en traditionell pittoresk by med ett modernt liftsystem som ansluter den till resten av skidområdet. Skidorten är perfekt för familjer eftersom här finns både skidskolor och pister som är anpassade för barn. By när lugn och har inget vidare nattliv, men kompenserar för detta med många trevliga restauranger där man kan äta till förnuftiga priser. Vill du shoppa kan ett besök till grannstaden Ponti di Legno rekommenderas, där utbudet är lite större.

Skidresor till Adamello Ski – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Adamello Ski. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Adress

Via Nazionale 16, Passo Tonale, Italië

Karta

Hotellet
Andra hotell
Fler hotell
Vad kännetecknar Passo Tonale
Vad kännetecknar Adamello Ski

Inkluderat och tillägg

Liftkort för Adamello Ski ingår i resans pris.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Rabatter:

Den liftkort för barn födda från och med 01-12-2010 är gratis. Barn födda mellan 01-12-2002 och 30-11-2010 samt seniorer födda innan 27-11-1953 får rabatt på liftkortet mellan datumen 22/12 och 28/3. Dessa rabatter kan hittas i beräkningen av priset. Om dessa rabatter används är det obligatoriskt att visa upp giltigt ID när du hämtar ut liftkortet.

Deposition:

Liftkortet är ett handsfree-liftkort. En deposition på  5 € betalas vid uthämtat kort.

Ovanstående rabatter gäller endast när du bokar. På plats tillämpas andra priser.

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar.

Barn mellan 3 - 7 år måste bära hjälm. Detta ingår inte i den förbokade utrustningen, men kan hyras eller köpas på plats.

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Denna utrustning är idealisk för nybörjare och vana skid- och snowboardåkare. Utrustning är extra smidig, så det är lätt att svänga och bromsa. Parallellskidåkning är också möjligt med dessa skidor.

Silver

Detta är idealiskt utrustning för vana skid- och snowboardåkare. Utrustningen är smidig, men också anpassade för skarpa kurvor. Dessa skidor har bra prestanda även vid höga hastigheter.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekt för erfarna åkare. Denna utrustning är bekväm och lämpligt för alla typer av pister och snöförhållanden.

Diamant

Dessa är högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken och är lämpliga för de mest erfarna skidåkarna.

Det finns inga recensioner för detta boende.

Recensioner

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?
  Till toppen