Hotel Seher Sun Beach

Billigaste pris
7,2 / 10

Hotel Seher Sun Beach

Bara några steg från den gyllene sandstranden där solstolar och parasoll står redo, ligger det mysiga Hotel Seher Sun Beach. Den lilla byn Evrenseki med flera affärer och restauranger ligger också på gångavstånd och det mysiga centrum av den historiska staden Side är lätt att nå med dolmus (liten buss). Sola vid poolen, eller om du skulle föredra något mer aktivt, gå till exempel till gymmet tillsammans med det glada underhållningsteamet. För att koppla helt av, prova det sköna hamam, följt av en lugnande massage.

När du bor här har du All Inclusive, vilket innebär att all mat och dryck är inkluderat i priset. Förutom den omfattande buffén som står klar varje kväll, kan du prova läckra skaldjur-specialiteter från det turkiska köket i seafood- och turkisk à la carte-restaurangen.

Läs mer Hotel Seher Sun Beach Hotel Seher Sun Beach
Läge och avstånd

Side

Side image

Side är en liten pärla i Medelhavet på Turkiets sydkust mellan Antalya och Alanya. Om du inte har varit där, bör du definitivt överväga Side som din nästa semesterresmål. Staden ligger på spetsen av en halvö, och här sträcker sig flera praktfulla sandstränder på både öst och väst.

Side centrum är den stämningsfulla, gamla stan, där märkta byggnader ligger runt små rutor. Här ligger också de vackra ruinerna av den imponerande Apollotemplet, där höga, smala kolumner tornar mot solen på spetsen av halvön. Den gamla staden är bilfria och det skapar en speciell och mycket avkopplande semesterstämning, eftersom det inget trafikbuller. Här kan du gå runt i din egen takt och bara låta dig leda till var dina ögon är frestad. På kvällen finns det ett stort utbud av restauranger med bra internationell och turkisk maträtter, och om du är på en fest humör, hittar du både livliga barer och ett par stora diskotek i Side.

Side är vackert, stämningsfull och den perfekta platsen att ha semestra för både familjer med barn och vuxna.

Sunweb erbjuder ett brett och varierat utbud av hotell i Side. Vi har billiga All Inclusive hotell och semesterlägenheter nära centrum och gamla stan, och vi har en rad fantastiska All Inclusive lyxhotell med en mängd av faciliteter nära eller direkt ner till den magnifika stranden, som sträcker sig kilometer på båda sidor av staden.

Sunweb erbjuder dansk guideservice i Side hela säsongen, och vi erbjuder flera utflykter med dansk guide. Våra danska guider komma och besöka de flesta hotell eller någonstans i närheten flera gånger under semestern. Får du inte guide besök till hotellet, har du alltid möjligheten att kontakta vår danska guide via telefon eller sms.

Läs mer Side Göm Side
Vad kännetecknar Side
  • Trevlig sandstrand
  • Vacker, historisk stad
  • Stämningsfull atmosfär
  • Fantastik All Inclusive hoteller

Turkiets sydkust

Turkiets sydkust image

Resor till Turkiets sydkust

Den turkiska sydkusten har i många år varit Turkiets mest populära resmål och kallas även av vissa för den “Turkiska rivieran”, eller den "Turkiska solkusten". Här möts du av allt som hör en härlig chartersemester till. Njut av vackra stränder, god mat, billig shopping och inte minst ett en oerhört gästvänlig lokalbefolkning.

Den turkiska sydkusten har stora vikar med sandstränder som är barnvänliga, har massor av vattensportsaktiviteter och de som är lite mindre och mysigare. I bakgrunden ligger de imponerande Taurusbergen, som skyddar kusten från inlandets vindar. Turkiets intressanta historia har lämnat efter sig massor sevärdheter och flera av dessa ligger just på sydkusten.

 

Sydkusten semesterorter har något för alla

Sydkusten har ett varierat utbud av semesterorter och oavsett vad du söker kommer du hitta det på resor till Turkiets sydkust.

Antalya är huvudstaden i denna provins, och är perfekt för de som vill kombinera en avkopplande solsemester med en storstadssemester. Här kan du bland annat strosa runt i den traditionella gamla stadsdelen och besöka mysiga basarer.

Söder om denna charmerade stad ligger den naturligt vackra semesterorten Kemer, Turkiets motsvarighet till Saint Tropez, som med en lyxig småbåtshamn och ett nattliv lockar seglare och turister från hela världen.

Väster på en halvö längs kusten omgiven av stränder, ligger lugna och mysiga Side. Fortsätter du väster ut kommer du till Turkiets pärla, Alanya, Här hittar du allt du kan tänkas önska av en solsemester. Med ett stort utbud av sevärdheter, semesterupplevelser, nattliv och restauranger är det inte konstigt att så många svenskar väljer att resa hit.

Mellan Side och Antalya längs kusten ligger lyxiga och eleganta Belek. Här hittar du bland annat områdets bästa och lyxigaste hotell, och om golf är lika med avkoppling för dig har du kommit helt rätt, områdets golfbanor klassas som de bästa i landet.

 

Res med Sunweb till Turkiets sydkust

Sunweb erbjuder ett stort och varierat utbud av billiga resor till sydkusten med boende i semesterlägenheter, små hotell, exklusiva hotell och stora familjehotell med All Inclusive. Vi erbjuder resor för vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer. Oavsett vilka önskemål du har på din semester så kan vi säkert hitta bra erbjudanden för dig på Turkiets sydkust, till ett bra pris.

När du reser med Sunweb ingår alltid flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice. Våra guider kommer och besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder dessutom flera utflykter med skandinaviska guider.

Läs mer Turkiets sydkust Göm Turkiets sydkust
Vad kännetecknar Turkiets sydkust
  • 300 soldagar om året
  • Bra och billigt
  • Vackra stränder och bra hotell

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

7,2 / 10

Utifrån 11 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?