Hotell Voyage Belek Golf & Spa

Billigaste pris
8,8 / 10

Hotell Voyage Belek Golf & Spa

Voyage Belek Golf & Spa Hotell är det perfekta valet för par och familjer, som önskar att ha semester på ett hotell av hög standard, och med många faciliteter för både stora och små. Oavsett om du önskar att spela golf på de närliggande banor eller inte, så kommer du säkert att hitta dig väl på Voyage Belek Golf & Spa Hotell. Här finns flera poolområden, vattenrutschbanor och en härlig strand. I hotellets hälsoavdelning är det riktigt bra möjligheter för att bli bortskämd, och oavsett om du är på semester för att utöva sport eller koppla av, kommer du att hitta många möjligheter här. Hotellet består av flera byggnader, som är spridda över hela hotellets vackra trädgård, och här finns ett stort utbud av restauranger och barer. Vi rekomenderar Hotell Voyage Belek Golf & Spa för både vuxna, par och barnfamiljer, som gärna vill ha Ultra All Inclusive semester i bekväma omgivningar.
Läs mer Hotell Voyage Belek Golf & Spa Hotell Voyage Belek Golf & Spa
Läge och avstånd

Belek

Belek image

Antalya är Turkiets naturvackra golfmecka, förutom golfare från hela världen lockar också tusentals kräsna resenärer som njuter av den fantastiska sandstranden, de imponerande All Inclusive hotell och den vackra naturen. Belek är ca 40 km väster om staden Antalya, och här möts den ständigt gröna tallskogen och den vackra azurblå havet. Precis bakom den gyllene sandstranden ligger några av Turkiets bästa och lyxigaste hotell och ett antal av landets bästa golfbanor. Atmosfären är lugn med en touch av elegans, oavsett var du går. Inom- och utomhus erbjuder hotellen på aktiviteter för alla - både barn och vuxna kommer att finna underhållning och aktiviteter för de flesta av dygnets timmar under hela året. Antalya ligger inte långt borta, du kan ta en dagstur till centrum om man får lust att se de många historiska sevärdheter eller utforska basarerna och de stora shoppinggatorna.

Sunweb erbjuder ett rikt urval av de bästa All Inclusive hotellen i Belek. Vi kan hitta det bästa priset på vuxna, par och familjer med barn.

Vi erbjuder inte dansk guideservice i Belek. Du är välkommen att kontakta vår danska guide i Alanya per. telefon eller SMS. Eventuellt utflykter genomförs med engelsktalande guide.

Läs mer Belek Göm Belek
Vad kännetecknar Belek
  • Fantastiska All Inclusive hotell
  • Härligt bred sandstrand
  • Trevlig atmosfär

Turkiets sydkust

Turkiets sydkust image

Resor till Turkiets sydkust

Den turkiska sydkusten har i många år varit Turkiets mest populära resmål och kallas även av vissa för den “Turkiska rivieran”, eller den "Turkiska solkusten". Här möts du av allt som hör en härlig chartersemester till. Njut av vackra stränder, god mat, billig shopping och inte minst ett en oerhört gästvänlig lokalbefolkning.

Den turkiska sydkusten har stora vikar med sandstränder som är barnvänliga, har massor av vattensportsaktiviteter och de som är lite mindre och mysigare. I bakgrunden ligger de imponerande Taurusbergen, som skyddar kusten från inlandets vindar. Turkiets intressanta historia har lämnat efter sig massor sevärdheter och flera av dessa ligger just på sydkusten.

 

Sydkusten semesterorter har något för alla

Sydkusten har ett varierat utbud av semesterorter och oavsett vad du söker kommer du hitta det på resor till Turkiets sydkust.

Antalya är huvudstaden i denna provins, och är perfekt för de som vill kombinera en avkopplande solsemester med en storstadssemester. Här kan du bland annat strosa runt i den traditionella gamla stadsdelen och besöka mysiga basarer.

Söder om denna charmerade stad ligger den naturligt vackra semesterorten Kemer, Turkiets motsvarighet till Saint Tropez, som med en lyxig småbåtshamn och ett nattliv lockar seglare och turister från hela världen.

Väster på en halvö längs kusten omgiven av stränder, ligger lugna och mysiga Side. Fortsätter du väster ut kommer du till Turkiets pärla, Alanya, Här hittar du allt du kan tänkas önska av en solsemester. Med ett stort utbud av sevärdheter, semesterupplevelser, nattliv och restauranger är det inte konstigt att så många svenskar väljer att resa hit.

Mellan Side och Antalya längs kusten ligger lyxiga och eleganta Belek. Här hittar du bland annat områdets bästa och lyxigaste hotell, och om golf är lika med avkoppling för dig har du kommit helt rätt, områdets golfbanor klassas som de bästa i landet.

 

Res med Sunweb till Turkiets sydkust

Sunweb erbjuder ett stort och varierat utbud av billiga resor till sydkusten med boende i semesterlägenheter, små hotell, exklusiva hotell och stora familjehotell med All Inclusive. Vi erbjuder resor för vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer. Oavsett vilka önskemål du har på din semester så kan vi säkert hitta bra erbjudanden för dig på Turkiets sydkust, till ett bra pris.

När du reser med Sunweb ingår alltid flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice. Våra guider kommer och besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder dessutom flera utflykter med skandinaviska guider.

Läs mer Turkiets sydkust Göm Turkiets sydkust
Vad kännetecknar Turkiets sydkust
  • 300 soldagar om året
  • Bra och billigt
  • Vackra stränder och bra hotell

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

8,8 / 10

Utifrån 177 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?