Tillbaka

Resor till Özdere

Destination image

Populärt resmål för:

Familjer - äldre barn
Unga par
Unga familjer
Äldre par

Özdere är en liten by på den egeiska kusten som ligger bara 40 kilometer från den större turistorten Kusadasi på vägen till storstaden Izmir. Vacker natur med breda stränder, skogsbeklädda berg och det kristallklara havet kännetecknar området. Om du under din semester vill bo lugnt och skönt i en typisk turkisk miljö, är det Özdere ett utmärkt alternativ. Här hittar en charmig liten stad med smala gränder, en moské och bra restauranger där du kan njuta av det välsmakande turkiska köket. Det finns också en liten marknad där du varje vecka kan göra bra affärer medans du njuter av väldoftande kryddor. Vill du uppleva området på egen hand rekommenderar vi att hyra bil. Du kan också ta en dolmus (buss) till antingen Kusadasi eller Izmir om du vill känna på storstadsmiljö under semestern.

Vi rekommenderar Özdere för både familjer med barn och vuxna som vill semestra i lugn och vacker miljö.

Transfer tid från Milas till Bodrum flygplats till Özdere tar cirka 3 timmar. Observera att bussbyte på kan förekomma, detta för att minimera antalet stopp längs vägen.

Läs mer Läs mindre
Resor till Özdere

Flyginformation

Flygbolag och restider
Köpenhamn Kastrup:

Sunweb flyger från Köpenhamn till Kusadasi på lördagar under hela säsongen, samt tisdagar och torsdagar under högsäsong med Sun Express.

Flyg och biljetter

Flygresan tar ca 3 timmar och 30 minuter. Flygtider kan ändras och vi anger därför preliminära flygtider, när flygtider sätts, finns de också på vår hemsida, gör de inte det har inte vi fått dem än. Du kan lägga till bagage i bokningssteg 1 och priset för detta varierar mellan olika flygbolag.

Vi rekommenderar att du är på flygplatsen 2 timmar innan avgång, incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Resedokument ska skrivas ut och tas med på resan. På biljetten anges avgångs och ankomsttider i lokaltider, hotellreservation, måltider, transfer mellan flygplatsen och hotellet och bagage. Du får ditt boarding-pass och stolsnummer på flygplatsen. Var extra uppmärksam på avresetiderna vid sena avgångar – kom ihåg att datumet ändras vid midnatt.

Ankomst och transfer

När du anländer på destinationen och har gått igenom tull och bagageutlämningen möts du upp av våra guider eller en representant från Sunweb. Här får du vårt välkomstbrev med reseinformation samt utflyktsprogram och visas till din transferbuss.

Transfer ingår alltid i våra priser när du bokar en paketresa med flyg och hotell hos Sunweb. Transfern genomförs med antingen vanlig buss, minibuss eller taxi och körs av lokalt anställda. I vissa fall kommer det också finnas en skandinavisk guide med på bussen.

Transfertider:
  • Kusadasi: ca 130 minuter

Observera att angivna tidtabeller för transfer är exklusive eventuella stopp för måltider, toalettbesök och gäster som ska av på hotell längs vägen.

Till toppen