Tillbaka

Resor till Güvercinlik

Destination image

Populärt resmål för:

Vänner
Äldre par
Övriga
Unga par

Resor till Güvercinlik

Den lilla turkiska fiskebyn Güvercinlik ligger precis vid Bodrum halvön mellan städerna Bodrum och Didim. Staden är omgiven av vackra hotell, små lokala restauranger och ett pittoreskt landskap. Från Güvercinlik har du vacker utsikt över havet och grannön Salih Island med sina branta steniga klippor täckta med grönskande tallar och olivträd. Staden är helt enkelt perfekt om du säker en lugn och avslappnande semester i sköna omgivningar.

Güvercinlik är också en perfekt utgångspunkt för att ge sig ut och upptäcka allt som området har att erbjuda och kan du enkelt ta dig till alla fantastiska upplevelser på Bodrum halvön. Hyr en bil och kör längs kusten där du hittar den ena magnifika utsiktsplatsen efter den andra. Inte långt från Güvercinlik hittar du Dolphin Park som erbjuder fantastiska delfinshower och du har även möjlighet att simma med delfiner. Du kan också ta en 20 minuters åktur med dolmus (liten buss) till Bodrums historiska sevärdheter, barer och restauranger. Längs Bodrum halvöns kust hittar du ett pärlband av mysiga semesterorter som alla har något unikt att erbjuda.

Güvercinlik erbjuder inte mycket till nattliv, men endast 30 minuter bort med bil ligger Gümbet där festen pågår till långt in på natten. Om du är på jakt efter sevärdheter kan ett besök till Apollons tempel i Didim varmt rekommenderas eller ett besök till den medeltida fästningen som ligger i anslutning till Bodrums hamn.

 

Res med Sunweb till Güvercinlik

Sunweb erbjuder både billiga och bra All Inclusive-hotell och lägenheter med pentry där du kan laga de egna semestermåltiderna

På våra billiga resor till Güvercinlik ingår alltid flyg, hotell och skandinavisk guideservice under hela säsongen. Våra guider besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern. Vi erbjuder spännande utflykter, som utförs av en skandinavisk eller engelsktalande guide. Transfer till och från hotellet ingår ej, men kan bokas till i bokningsprocessen.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

a picture
Utflyktsinformation

Barn 0 till 6 år deltar gratis och 7 till 12 år får 50% rabatt. De angivna priserna är vägledande och det är möjligt att utflykter ställs in eller avviker från beskrivningen på grund av bristande intresse. Naturligtvis erbjuder Sunweb fler utflykter. Guiden kan ge dig mer information om detta under välkomstmötet.

a picture
Sunweb Pearl

En dag på havet endast för Sunwebs gäster! Inklusive guide, lokala drycker, lunchbuffé, handduk, ingen hög musik och framförallt mer än tillräckligt med utrymme för alla ombord! Njut av Solen och vinden i håret på denna härliga båttur.

a picture
Kos

Besöka den charmiga lilla grekiska ön Kos, som bara ligger en kort båtresa från Bodrum. Här kommer du att upptäcka att även om avståndet är kort, kan de kulturella skillnaderna vara stora. En dag på Kos är en dag på egen hand där du själv bestämmer takten och får trevliga tips av guiden. Detta är en utflykt för hela familjen.

a picture
Jeepsafari

En fartfylld dag i det vackra bergiga området runt Bodrum. Vi kör öppna jeepar på branta sluttningar och genom öppna landskap. Vi stannar i en by och besöker en familj som fortfarande bor på traditionellt sätt. Under dagen gör vi ett par avstickare i några av Bodrum halvöns vackra vikar så att du kan ta ett svalkande dopp och spola bort dammet. En jeepsafari är en rolig och annorlunda upplevelse för vuxna och äldre barn.

a picture
Hamam

Det bästa sättet att börja din semester är att besöka det turkiska badet, hamam. Här kommer du att bli bortskämd och få en trevlig och avkopplande start på semestern. Efter en stund i ångbastun eller bastu där din kroppstemperatur ökar och porerna öppnas tar du ett dopp i iskallt bad. Temperaturskiftet ökar blodflödet. Därefter kommer du att gå in i "hararet", det varma rummet. Här lägger du dig på en stor, uppvärmd marmor sten och bara skrubbas med hampahandske för att ta bort alla döda hudceller. Därefter massera du med det mjukaste olivtvålskum. Din hud kommer att bli mjuk och mer mottagligt för solen. Behandlingen avslutas med en härlig oljemassage.

Temperatur per månad

Till toppen