Hotel La Blanche Resort & Spa

Billigaste pris
8,9 / 10

Hotel La Blanche Resort & Spa

Hotel La Blanche Resort & Spa är ett härligt Ultra All Inclusive hotell som ligger ca 1 km från den charmiga semesterorten Turgutreis. Här har du direkt tillgång till hotellets lilla privata strand, och från hotellet kan du njuta av utsikten över staden och stranden. Du bor i snygga ljusa rum, som kan rymma upp till 4 personer. Hotel La Blanche Resort & Spa har ett stort skönt poolområde där du kan njuta av de soliga semesterdagarna i en av hotellets solstolar. Här finns det dessutom många faciliteter för både barn och vuxna. Här bor du med Ultra All Inclusive, som innebär att alla måltider, drycker och snacks ingår i priset. Hotel La Blanche Resort & Spa är ett bra val för alla dem som vil njuta av en skön All Inclusive semester i Turkiet och bo nära både stad och strand.
Läs mer Hotel La Blanche Resort & Spa Hotel La Blanche Resort & Spa
Läge och avstånd

Bodrum-Turgutreis

Bodrum-Turgutreis image

Turgutreis är en modern resmål, som ligger på den västra delen av Bodrum-halvön, ca 20 km från Bodrum. Turgutreis är den näst största staden på Bodrum halvön och har besökts av utländska resenärer sedan början av 1970-talet. Stadens ursprungliga namn var Karatoprak, men bytte namn år 1972 till Turgutreis, uppkallat efter den ottomanska amiralen och seglare Turgut Reis, som föddes här år 1485.

Kusten består av flera små vikar och längs kusten finns det vyer av 14 små turkiska öarna och de grekiska öarna Kos och Kalymnos. Den västra kusten gör, att man från Turgutreis kan uppleva den vackraste solnedgången på hela halvön.

Idag är staden känd för sina långa sandstränder med en ständig bris från Egeiska havet, vilket också gör det till en idealisk plats för vindsurfing. I staden finns det ett bra utbud av barer, fiskrestauranger, kaféer, butiker och några klubbar, och varje lördag lockar stadens största marknad både lokalbefolkning och turister från de omgivande städerna. Här kan du köpa lokalt hantverk, frukt och grönsaker, doftande kryddor, turkiskt te och honung och mycket mer - till riktigt bra priser.

För några år sedan byggde man en ny, vacker marina i Turgutreis. Det är särskilt trevligt att promenera runt på kvällen. Förutom att beundra de vackra båtarna, är här också ett bra utbud av butiker och moderna kaféer och restauranger. Härifrån kan du också njuta av den berömda solnedgången.

Sunweb erbjuder ett brett utbud av hotell i Turgutreis. Vi har både bra och billiga All Inclusive hotell för hela familjen och mer exklusiva hotell för semester där du behöver för att fira något speciellt.

Sunweb erbjuder dansk guideservice på Bodrum-halvön under hela säsongen, och vi erbjuder flera utflykter med dansk guide. Våra danska guider komma och besöka de flesta hotell eller någonstans i närheten flera gånger under semestern. Får du inte guidebesök på hotellet, har du alltid möjlighet att kontakta vår danska guide via telefon eller sms.

Läs mer Bodrum-Turgutreis Göm Bodrum-Turgutreis
Vad kännetecknar Bodrum-Turgutreis
  • Spektakulära solnedgången
  • Bra strand
  • Trevlig atmosfär
  • Markand varje vecka

Bodrum halvön

Bodrum halvön image

Resor till Bodrum halvön

Bodrum halvön ligger längs sydvästra Turkiets kust bredvid Marmariskusten och är ett av de vackraste resmålen i Turkiet. Här kan du uppleva små och stora vikar med vackra stränder, charmiga städer och fantastiska landskap. Bodrum halvön är dessutom en utmärkt utgångspunkt för utflykter till många av Turkiets största sevärdheter, såsom de lyriska kungliga gravarna i Dalyan och de enastående ruinerna av den antika staden Efesos. Den charmiga grekiska ön Kos ligger dessutom bara en kort båtresa från Bodrum, vilket ger dig möjlighet att besöka två länder under semestern.

 

Ett semesterparadis med upplevelser för alla smaker

Bodrum halvön består av flera semesterorter som omger den största staden är Bodrum där du utöver bra hotell och semesterlägenheter också hittar ett rikt folkliv med bra restauranger, barer och nattklubbar trevliga shoppinggator där du hittar allt mellan himmel och jord. Staden är centrerad runt den hamnen vackra där segelbåtar lägger till för att njuta av staden. I anslutning till hamnen ligger Bodrums fästning som idag är ett museum för undervattens arkeologi. En upplevelse som man bör unna sig under semestern.

Resor till Bodrum halvön ger dig även möjlighet att besöka flera närliggande semesterorter, som smidigt kan nås antingen med dolmus (kollektiv minibuss) eller en billig taxi. T.ex. lugna och familjevänliga Bitez, Gümbet med områdes bästa strand och ett aktivt nattliv, natursköna och romantiska Torba och sist men inte minst mysiga Turgutreis med sin nästan oändliga sandstrand med gott om vattensportsaktiviteter.

En bit från Bodrum ligger den lite mindre och avslappnade byn Didim, som förutom en trevlig sandstrand även har en av områdets mest imponerande sevärdheter, Apollo-templet. Templet byggdes för ca 2800 år sedan och var en av antiken heligaste platser då detta det säg ha varit Apollos bostad.

 

Res till Bodrum halvön med Sunweb

Sunweb erbjuder ett stort och varierat utbud av billiga resor till Bodrum halvön med boenden i mysiga semesterlägenheter utan pension, små hotell, exklusiva hotell och stora familjehotell med All Inclusive. Vi erbjuder resor för vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer. Oavsett vad du önskar av din semester så kan vi erbjuda bra och billiga resor för dig till Bodrum halvön.

När du reser till Bodrum halvön med Sunweb ingår alltid flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice under hela säsongen och vi erbjuder massor av utflykter med en skandinavisk guide. Våra guider kommer och besöker de flesta hotell på halvöns orter flera gånger under semestern.

Läs mer Bodrum halvön Göm Bodrum halvön
Vad kännetecknar Bodrum halvön
  • Grönskande naturliga & vackra vikar
  • Trevlig atmosfär
  • Vackra stränder
  • Bra hotell

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

8,9 / 10

Utifrån 12 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?