Tillbaka

Resor till Arico

Destination image

Arico är ett område som ligger i den sydöstra delen av Teneriffa mellan öns huvudstad Santa Cruz och de populära turistorterna Los Cristianos och Playa de las Americas. Arico är en av de få områden på Teneriffa som har sparats från massturism och är därför den perfekta platsen för gäster som vill njuta av en semester i lugn autentisk miljö. I Arico hittar du små barer, kaféer och restauranger som inbjuder till att slappna av och njuta av semestern.

En dag på stranden i Arico

Vill du spendera dagen på stranden och bada i det salta havsvattnet finns det flera stränder i området. Du kan bland annat besöka Playa Grande, Playa de Abades och Playa Tajao, alla ligger på rimligt avstånd från Sunwebs hotell i Arico.

utflykter

Arico är en utmärkt utgångspunkt för ett antal spännande utflykter på Teneriffa. Besök till exempel den vulkaniska krateren Tiede, en av de största sevärdheterna på Teneriffa. Området är också känt för sin utmärkta klättring och om du inte har provat att klättra innan finns en klättring skola där man kan lära sig och få guidade turer.

Observera att Sunweb inte har guide på Teneriffa.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

Utflyktsinformation

De angivna priserna är endast vägledande och det är möjligt att utflykter ställs in eller avviker från beskrivningen på grund av bristande intresse. Från Golf del Sur och Puerto de la Cruz-regionen är upphämtning nästan aldrig garanterad för följande aktiviteter: Teide By Night, Top Tenerife, Dykning med Sköldpaddor, Malizia, Masca Gorge och Jeep Teide Masca. Dessutom finns det ingen fast reseguide på norra Teneriffa, men de är naturligtvis tillgängliga 24/7.

a picture
Teide by night

Utflykten startar i Los Gigantes där havet och de branta klipporna utgör ramen för öns vackraste solnedgång. Sedan kör vi i skymningen upp till Teide och när dagen blir till natt tar vi en god drink under bar himmel i den vackra naturen.

a picture
Puerto de la Cruz (shopping)

Njut av en underbar dag i den mysiga hamnstaden på Teneriffas norra kust. Här får du sex timmar att utforska staden på egen hand. Ta en promenad ner för den livliga shoppinggatan längs kusten och gör semesterns inköp i en av de många spännande butikerna.

a picture
Top Tenrife

Upptäck Teneriffas hisnande landskap och charmiga städer. Turen börjar med att köra upp till Teneriffa stolthet, Teide. Därefter beger vi oss till Puerto de la Cruz där du kan njuta av en promenad längs den mysiga shoppinggatan och möjligen en lunch på en av de lokala restaurangerna. Nästa stopp är den charmiga staden Icod de los Vinos som är känd för sina vackra Drakblodsträd och sin produktion av fina viner.

a picture
Catamaran Abrazo

Utanför Teneriffa ligger en av tre platser i världen där det är möjligt att se valar och delfiner året runt. Åk med på en heldag till havs med möjlighet att uppleva några av havets underverk.

Temperatur per månad

Till toppen