Tillbaka

Resor till Puerto Rico - Patalavaca

Resor till Patalavaca

På Gran Canarias sydkusti Spanien ligger den charmiga badorten Patalavaca, ett lugnare alternativ till de större omgivande semesterorterna. Patalavaca ligger nära både Puerto Rico och Maspalomas kan nås inom några minuter med taxi. Patalavaca har sedan 70-talet varit ett populärt resmål för skandinaver. Stadens lugn atmosfär och härlig strand skapar en perfekt atmosfär för din semester på Gran Canaria. Här finns ett bra utbud av barer och restauranger.

I Patalavacas finns flera fina sandstränder. Nära centrum ligger Patalavaca stranden, som är uppdelad i två mindre stränder en liten klippformation. Här finns gott om möjligheter att spendera massor av timmar med att bygga sandslott, bada i Atlanten eller bara njuta av solen. Under de tidiga kvällstimmarna är stranden verkligen värd ett besök, eftersom du ofta kommer att kunna njuta av en otroligt vacker solnedgång över havet. Längs stranden finns flera bra restauranger, ett par trevliga barer och en stormarknad. Några hundra meter väster ut hittar du Playa Anfi del Mar, som är en vacker vit sandstrand anlagd med sand från Bahamas. Bredvid stranden hittar du en mysig marina. Den vackra kusten är perfekt för en trevlig promenad.

Res med Sunweb till Patalavaca

När du reser med Sunweb Patalavaca, bor du på det mysig lägenhetsboendet Mariposa del Sol, där det finns gott om plats för hela familjen.

På våra billiga resor till Patalavaca ingår alltid flyg, hotell och skandinavisk guideservice under hela säsongen. Våra guider besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern. Vi erbjuder spännande utflykter, som utförs av en skandinavisk eller engelsktalande guide. Transfer till och från hotellet ingår ej, men kan bokas till i bokningsprocessen.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

a picture
Utflyktsinformation

De angivna priserna är vägledande och det är möjligt att utflykter avviker från beskrivningen eller ställs in på grund av bristande intresse. För barn gäller andra priser.

a picture
4x4 Safari

Åk med på jeepsafari och upplev några av de vackraste platserna på Gran Canaria i öppna jeepar. Turen går genom Gran Canarias vackra natur. Vi kör på slingrande bergsvägar och off road medan vi upplever det fascinerande vulkaniska landskapet och ser områden på ön som du annars aldrig hade fått uppleva. Dagen avslutas med en kameltur genom öknen.

a picture
Katamaran

Följ med oss till havs på en Katamaran! Dagen börjar i Puerto Ricos vackra hamn under. Katamaranen kör längs västkustens stora berg och lägger sedan ankare så att du kan bada och snorkla. Drycker och lunch erbjuds.

a picture
Presa Canaria

Besök den tidigare huvudstaden Telde, se katedralen i Los Marteles, Roque Nublo och kanske Teneriffa från bergstoppen Pico de las Nieves. Vi äter lunch på vulkanen, går igenom den pittoreska Fataga-dalen i omgiven av hundratals palmer och fortsätter ner via bergslandskapet tillbaka till Playa del Ingles.

a picture
Paisajes Canaria

Upplev den underbara skönheten och orörda naturen på norra Gran Canaria. Du besöker olika bergsbyar, inklusive Firgas, Teror och Agaete. Du kommer också att upptäcka hur man gör en av öns mest kända produkter: Rom. Det sista stoppet är Playa de las Canteras i huvudstaden Las Palmas.

Temperatur per månad

Till toppen