Tillbaka

Resor till Puerto Rico

Destination image

Populärt resmål för:

Äldre par
Vänner

Resor till Puerto Rico

Drömmer du om att uppleva Spaniens pärla Gran Canaria? Då rekommenderas varmt en resa till populära Puerto Rico, som ligger på sydkusten. Vi har ett stort urval av billiga resor till Puerto Rico med massor av semesteralternativ för både par och för hela familjen. Puerto Rico är en före detta fiskeby som ligger mellan två små berg och vacker bukt. På vardera sida om den fina anlagda stranden ligger det en småbåtshamn. Stranden är skyddad av två vågbrytare, så att hela familjen kan njuta en härlig dag på stranden utan blåst och stora vågor. Längs stranden finns det gott om alternativ om du är ute efter en god lunch och en svalkande dryck. Oavsett om du vill ha en billig resa för två, en trevlig familjesemester med barnen eller en avkopplande resa med lite extra komfort på hotellet, så har Puerto Rico något som passar dig.

 

Res till Puerto Rico och njut av de familjevänliga stränderna

Även i Puerto Ricos utkanter finns det flera bra stränder, bland andra den inbjudande Playa del Amadores, som definitivt är värd ett besök. Den långgrunda stranden byggdes som ett alternativ till stranden mitt i staden och idag är den känd för att ha en av de vackraste solnedgångarna på ön! Eftersom Puerto Rico klättrar upp i de omgivande bergen, så kan en promenad genom staden bli ganska brant på sina ställen. Däremot finns det många trevliga restauranger där det är möjligt att njuta av den magnifika utsikten över staden och havet.

 

Shopping och underhållning på semestern i Puerto Rico

I Puerto Rico finns det flera shopping- och nöjescentra som gör din resan extra minnesvärd. Den största är Centro Comercial Puerto Rico och ligger är mitt i staden. Här hittar allt från stormarknader och klädbutiker till banker, barer och diskotek. Dag som natt fungerar detta som stadens samlingsplats, där besökarna shoppar souvenirer, njuter av en sval drink och dansar till den lång in på småtimmarna. Strax bakom stranden ligger ett mindre centra där det är möjligt att söka skugga, äta lunch och semestershoppa.

 

Resa med Sunweb till Puerto Rico

Guide Service:

 Sunweb erbjuder ett bra och varierat utbud av hotell i Puerto Rico. Oavsett om du vill avnjuta semestern på Gran Canaria i en mysig lägenhet eller ett lyxhotell med All Inclusive, så har vi semestern för dig.

Observera att vi inte erbjuder danska guideservice i Puerto Rico. Istället kommer det att finnas engelskspråkiga Sunweb-guider närvarande vid destinationen.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

a picture
Utflyktsinformation

De angivna priserna är vägledande och det är möjligt att utflykter avviker från beskrivningen eller ställs in på grund av bristande intresse. För barn gäller andra priser.

a picture
4x4 Safari

Åk med på jeepsafari och upplev några av de vackraste platserna på Gran Canaria i öppna jeepar. Turen går genom Gran Canarias vackra natur. Vi kör på slingrande bergsvägar och off road medan vi upplever det fascinerande vulkaniska landskapet och ser områden på ön som du annars aldrig hade fått uppleva. Dagen avslutas med en kameltur genom öknen.

a picture
Katamaran

Följ med oss till havs på en Katamaran! Dagen börjar i Puerto Ricos vackra hamn under. Katamaranen kör längs västkustens stora berg och lägger sedan ankare så att du kan bada och snorkla. Drycker och lunch erbjuds.

a picture
Presa Canaria

Besök den tidigare huvudstaden Telde, se katedralen i Los Marteles, Roque Nublo och kanske Teneriffa från bergstoppen Pico de las Nieves. Vi äter lunch på vulkanen, går igenom den pittoreska Fataga-dalen i omgiven av hundratals palmer och fortsätter ner via bergslandskapet tillbaka till Playa del Ingles.

a picture
Paisajes Canaria

Upplev den underbara skönheten och orörda naturen på norra Gran Canaria. Du besöker olika bergsbyar, inklusive Firgas, Teror och Agaete. Du kommer också att upptäcka hur man gör en av öns mest kända produkter: Rom. Det sista stoppet är Playa de las Canteras i huvudstaden Las Palmas.

Temperatur per månad

Till toppen