Tillbaka

Resor till Bahia Feliz

Destination image

I Bahia Feliz kan du koppla från den stressiga vardagen och verkligen koppla av. Den lilla orten ligger på Gran Canarias sydöstra kust, ca 10 km från det livliga nöjeslivet i Playa del Inglés. I Bahia Feliz hittar du framför allt avslappnad atmosfär som uppmanar till att varva ner och bara njuta av solen och värmen.

Lyckliga bukten

Bahia Feliz betyder "Den lyckliga bukten" på spanska, och i Bahia Feliz trivs särskilt både lokala och besökande vindsurfare. Vindförhållanden på stranden är nämligen utmärkt för den som vill prova på att vindsurfa. Stranden består huvudsakligen av sten, och här blir relativt fort djupt. I Bahia Feliz lilla centrum ligger en handfull bra restauranger och kaféer längs trottoarerna. Nattlivet i Bahia Feliz är begränsad till stadens hotell, men om du vill kasta dig ut i Gran Canarias festliga nattliv är det inte långt till Playa del Inglés barer och nattklubbar som kan nås inom 10 minuter med taxi.

Utflykter på Gran Canarias sydkust

Bahia Feliz har många utflyktsmöjligheter. Bortsett från Playa del Inglés nattliv, är den närliggande turistorten också en utmärkt plats för shopping. Staden har flera stora köpcentra där du kan göra semesterns taxfree-shopping. Om du tar dig en bit upp längs kusten kommer du till en av sydkustens största attraktioner, Dunas de Maspalomas. Här ligger dyner av gyllene sand och skapar ett unikt landskap som mest påminner om en öken. På Dunas de Maspalomas kan du också hitta mängd sällsynta växtarter.

Res med Sunweb till Bahia Feliz

Sunweb erbjuder skandinavisk guideservice under din semester i Bahia Feliz. Våra guider besöker ditt hotell eller någonstans i närheten flera gånger under din semester.

Läs mer Läs mindre
Resor till Bahia Feliz