Titanic Hotels

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. Titanic Hotels

Upptäck de familjevänliga All Inclusive-hotellen Titanic

80 års erfarenhet av familjesemester

Letar du efter en semester på ett familjevänligt All Inclusive-hotell i vackra Egypten? I den populära semesterorten Hurghada hittar du hotellkedjan Titanic. Titanic är en del av Hwaidak Hotels, som är kända för att vara de bästa familjehotellen vid Röda havet. På Titanic-hotellen kan du njuta av rymliga rum med gott om plats för hela familjen och ett brett utbud av anläggningar och underhållning för alla åldrar, inklusive en barnklubb.

Tre gånger om dagen bjuds det på god mat i buffétrestaurangen och utöver det finns det flera à la carte-restauranger att välja mellan, så att även de mer kräsna familjemedlemmarna kan njuta av semestern. Vill du koppla av medan barnen tas om hand eller tar en välbehövlig tupplur? Då kan du njuta av den omfattande wellness-avdelningen!

Är du ett riktigt vattendjur som älskar adrenalinkicken när du susar ner för den ena vattenrutschbanan efter den andra? Då är Titanic-hotellen rätt för dig! Alla hotellen har roliga vattenrutschbanor. På Hotel Titanic Aqua Park Resort hittar den största vattenparken i Hurghada med inte mindre än 30 vattenrutschbanor, en vågbassäng och en ”lazy river”. På Hotel Titanic Palace finns också en rolig vattenpark med åtta olika vattenrutschbanor.
 

Varför ska du välja ett Titanic-hotell?

  • Hotellkedja med mer än 80 års erfarenhet
  • Ligger vid eller nära en privat strand
  • Vattenparker med flera rutschbanor
  • Flera olika à la carte-restauranger
  • Barnklubb och wellness-avdelning

Hitta ditt Titanic-hotell