All Inclusive i Alanya

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Turkiet
  6. Alanya

All Inclusive i Alanya

En bekväm semester i härlig miljö

Alanya har länge varit svenskarnas favorit resmål i Turkiet, detta tack vare att staden har något för alla, aktivt nattliv, spännande sevärdheter, vackra stränder och inte minst god turkisk mat. Ofta finns det även en hel del mer internationella alternativ att lägga på tallriken. På en resa med All Inclusive i Alanya får du ofta mycket för pengarna och då de flesta hotell håller hög standard till ett förhållandevis lågt pris.

Vad ingår i All Inclusive?

All Inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med All Inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten. Vi har även ett stort utbud av sista minuten-resor med all inclusive

All inclusive - inte bara mat

På våra billiga all inclusive-resor till Alanya får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större all inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även ett fullspäckat aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med All Inclusive i Alanya får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.