Tillbaka

Resor till Primorsko

Destination image

Resor till Primorsko

Primorsko ligger vid den vackra Svartahavskusten i Bulgarien, ca 60 km söder om Burgas. Staden är ett populärt resmål för både ungdomar och familjer. Detta mycket tack vare de underbara sandstränderna, livliga nöjeslivet och inte minst den vackra miljön.

Primorsko är omgiven av stora vackra skogar och det omgivande området erbjuder en mängd vackra landskap. I själva staden finns också mycket att utforska. Här finns ett bra urval av både lokala och internationella restauranger samt butiker där man kan köpa allt från kylskåpsmagneter och väskor till kläder och smycken. När solen går ner öppnar stadens barer, nattklubbar, färgglada lampor och medryckande musik lockar till en festlig kväll på dansgolvet.

Primorsko ligger mellan två bukter, och du hittar därmed härliga stränder på båda sidor om staden. Stranden norr om staden är mycket populär bland surfare och andra vattensportsentusiaster, på grund av vindarna som skapar perfekta vågor längs den norra stranden. Letar du efter ett mer familjevänligt alternativ, ska du ta dig till Primorskos södra strand. Där den skyddade viken gör att vattnet är mycket lugnare. Här finns möjlighet att hyra solstolar och parasoll så att du kan koppla av i solen medan barnen plaskar runt i det grunda vattnet och bygger sandslott.

Nära den lilla staden ligger ett stort naturreservat där du kan komma riktigt nära den bulgariska naturen. Inte långt från Primorsko flyter floden Ropotamo och en båttur nedför floden kan varmt rekommenderas. Är du historiskt och kulturellt intresserad är den vackra gamla staden Sozopol bara 20 km från Primorsko, och en dagsutflykt till den stämningsfulla staden Nessebar är nästan ett måste.

Res med Sunweb till Primorsko

Sunweb erbjuder både billiga och bra hotell och lägenheter för din semester. På resor till Primorosko med Sunweb ingår alltid flyg, hotell och skandinavisk guideservice under hela säsongen, och våra guider besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern. Vi erbjuder spännande utflykter, som utförs av en skandinavisk eller engelsktalande guide. Transfer till och från hotellet ingår ej, men kan bokas till i bokningsprocessen.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

Utflyktsinformation

De angivna priserna är vägledande och det är möjligt att ställs in eller avviker från beskrivningen på grund av bristande intresse. Särskilda priser gäller för barn. Observera: Utflykter kan endast betalas med bulgariska Lev eller Visa/Mastercard.

a picture
Sunweb Special

Under den här turen kommer du att med buss upptäcka det bulgariska landsbyggden. Första stoppet är Kableshkovo, en liten stad där den lokala marknaden besöks och i utkanten av Burgas besöker vi en gård. Här finns en mängd olika djur. På gården serveras också lunch. Vi fortsätter sedan till Nessebar som är en av de äldsta städerna i Europa och har märkts av UNESCO som världsarv. Under en promenad genom gatorna i den gamla staden berättar guiden mer om staden. Efter promenaden, finns det möjlighet att upptäcka Nessebar på egen hand.

a picture
Jeepsafari

En dag full av äventyr och spänning. Denna tur tar dig genom vackra skogar, floder och charmiga byar.

a picture
Khan's tent

En oförglömlig kväll för unga och gamla! Med ett unikt läge kan du njuta av en kväll av underhållning, en panoramautsikt över den vackra bukten och utsökta rätter. Levande musik, internationella dansare och olika föreställningar fortsätter att överraska kvällen igenom.

a picture
Tvådagstur till Istanbul

Under denna resa kommer du att besöka det magnifika Istanbul. Det är den enda staden i världen som sträcker sig över två kontinenter. En hotellvistelse ingår i resan och du bor nära Grand Bazaar. Du har möjlighet att boka extra utflykter. Besök moskén Aya Sofia, en båttur på Bosporen eller en orientalisk kväll. Naturligtvis kan du också upptäcka Istanbul själv. Denna magiska stad är värt ett besök!

Temperatur per månad

Till toppen