Läs mer om hälsa och säkerhet på semestern. Läs mer om lokala förhållningsregler på ditt resmål.

Alpinhotel Keil

Alpinhotel Keil är beläget i lugna omgivningar, 800 meter från centrum av Valdaora. Detta moderna hotell erbjuder du behöver för en fantastisk skidresa i de italienska Alperna.

De rymliga rummen och sviterna har en elegant design, alla med ett vackert badrum och en stor säng. Pisterna ligger 3 kilometer från hotellet och nås smidigt med bil.

Varje morgon tillagas en välsmakande frukostbuffé med lokala delikatesser, varefter du är redo för en ny dag i pisterna. Vill du koppla av efter en aktiv dag i snön? Då rekommenderar vi ett besök till hotellets härliga wellness-avdelning, där du kan koppla av i det turkiska ångbadet, bastun och jacuzzin. Avsluta sedan dagen med en uppfriskande drink i baren och njut av en utsökt 5-rätters middag i restaurangen!

 • Lyxigt och modernt hotell
 • Lugnt läge i bergen
 • Kulinarisk njutning

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Läge och avstånd

Det kan ske förändringar gällande lokala tjänster och anläggningar relaterat till Covid-19, från bokningstidpunkten till avresan. Alla åtgärder kan komma att ändras och därför kan inga rättigheter härledas från dem.

Valdaora

Valdaora är en mysig bergsby som ligger vid foten av skidområdet Kronplatz och i hjärtat av flera naturparker, inklusive Fanes-Senes-Braies och Fanes-Sennes-Prags. Tack vare det fantastiska läget i naturen är vandrings- och skidåkningsmöjligheterna oändliga! Byn har flera barnområden och ett bra utbud av pister. Detta gör området lämpligt för barn, nybörjare och avancerade skidåkare. Valdaora består av flera by områden med traditionell arkitektur, trevliga barer och restauranger. Letar du efter en lugn by med en mysig och autentisk atmosfär, är detta rätt ställe för dig!

Kronplatz

Skidresor till i Kronplatz

Kronplatz i Italien är ett av de mest varierade och populära skidområdena som Sydtyrolen har att erbjuda. Det högsta berget Glatzkopf ligger mellan byarna Bruneck (Brunico), Olang (Valdaora) Sankt Lorenzen (San Lorenzo di Sebato) och St. Vigil in Enneberg (San Vigilio di Marebbe), där trädlösa och soliga topparna skapar ett magisk bergslandskap.

Skidresor till Kronplatz är perfekt för nybörjare. Detta beror på att bergen inte är allt för branta. Du kan också åka i vackra långa utförsbackar, där den längsta är 7 kilometer lång. Men orådet är inte bara för nybörjare, även de mer erfarna skidåkarna kommer hitta utmaningar på en lagom nivå. Ta t.ex. Silvester Descent som leder till dalstationen Reischach, dalgången mot Olang eller Mogul Pre da Peres. 

Längdskidåkare kan njuta av det vackra skidområdet vid Plan de Corones, med inte mindre än 280 kilometer spår, varav den längsta är på 12 kilometer och ligger i St. Vigil in Enneberg.

Vacker miljö och traditionella byar

Under din skiresa till Kronplatz bör du åtminstonde göra ett besök i den oerhört mysiga staden Bruneck med både ett stort utbud av kommers och historiska sevärdheter. På kvällen kan du besöka stadens trevliga barer och restauranger. Närmsta skidåkning hittar du i byn Reischach som också lockar med flera trevliga restauranger och det imponerande slottet som gett byn sitt namn.

Även de små byarna Rasun di Sotto och St. Lorenzen erbjuder spännande historiska sevärdheter och otloligt vackra miljöer. Vill du fira skidsemestern i traditionella omgivningar och uppleva ett samhälle äkta alpmiljö som bevarats från moderna lyxhotell är det hit du ska åka.

Skidresor i Kronplatz – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Kronplatz. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Corona-relaterad reseinformation

För uppdateringar gällande regeringens reserådgivning och corona-åtgärder på resmålet, besök svenska ambassadens hemsida. Observera att denna information kan ändras och att du därför bör kontrollera den kontinuerligt fram till avresan.

Vad kännetecknar Valdaora

 • Vid foten av Kronplatz
 • Omgiven av naturparker
 • Mysig och traditionell by

Vad kännetecknar Kronplatz

 • Längsta pist 7 km
 • Kvällsskidåkning
 • Bra val för nybörjare
 • Fantastisk utsikt
 • Perfekt för längsskidåkare

Recensioner

Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Ett liftkort för Kronplatz ingår i resesumman.

Resa med egen transport / flyg:

3-dagars resa inklusive 2-dagars liftkort

4-dagars resa inklusive 2-dagars liftkort

5-dagars resa inklusive 3-dagars liftkort

6-dagars resa inklusive 4-dagars liftkort

7-dagars resa inklusive 5-dagars liftkort

8-dagars resa inklusive 6-dagars liftkort

Vid bokning anges det för vilka dagar liftkortet är giltigt (t.ex. söndag till fredag). Om du vill att liftkortet ska börja en annan dag än vad som anges i bokningsstegen måste du kontakta vårt kontaktcenter per telefon. Bokningen kan då sedan justeras. På plats är det inte möjligt att ändra liftkortet till en annan dag. En förlängning av liftkortet är oftast möjligt; priset för detta finns i den fortsatta beräkningen i bokningsstegen. Rabatten för ”inget liftkort” finns också i bokningsprocessen.

Rabatter:

Liftkortet för barn födda på eller efter 9-12-2013 är gratis. Barn födda mellan 11-12-2005 och 10-12-2013, och seniorer födda före 9/12/1956 får rabatt på sitt liftkort. Denna rabatt finns i beräkningen av din resesumma. När du hämtar liftkortet krävs legitimation.

Ovanstående tillägg och rabatter gäller endast vid bokning. Andra priser tillämpas på plats.

Vill du boka för säsongen 2022/2023?

Fyll i din e-postadress så får du ett meddelande när detta boende är möjligt att boka inför säsongen 2022/2023.
Dina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy