Residence Orelle 3 Vallées

Résidence 3 Vallées Orelle is a modern residential complex in the village of Orelle. This cozy village situated in the vast Trois Vallées area, and is home to a number of different runs. The residence is located 2 kilometers from the lift, but the shuttle will take you there in the morning to go.

 

The apartments are comfortable and modern. Have you been a little too enthusiastic on the slopes? Enjoy a relaxing swim in the heated pool, or try out the sauna or jacuzzi.

  • Heated pool and spa
  • Modern residence
  • Comfortable apartments

Läs om vad vi gör för att garantera en trygg och säker semester. Vi följer alltid Utrikesdepartementets reserådgivning för resor till ditt resmål.

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Läge och avstånd

Det kan ske förändringar gällande lokala tjänster och anläggningar relaterat till Covid-19, från bokningstidpunkten till avresan. Alla åtgärder kan komma att ändras och därför kan inga rättigheter härledas från dem.

Orelle

Orelle är en traditionell by i det stora skidområdet Les Trois Vallées. Här har du en lugn liten by som är en bra utgångspunkt för skidsemestern, med anslutning till en av de största skidområdena i Europa. Vill du inte med alla andra turister, men vill kunna åka skidor i all oändlighet? Då Orelle är perfekt för dig. Det är en liten stad, vilket betyder att det inte finns så mycket när det kommer till underhållning och anläggningar. Dock har Orelle har sin egen skidskola, två restauranger, två barer och två små livsmedelsbutiker.

Val Thorens

Skidresor till Val Thorens

Val Thorens är den högst belägna franska skidorten och stadens centrum ligger på 2300 meters höjd! Härifrån finns det många skidliftar till ännu högre belägna pister. Byn Val Thorens ligger i skidorten med samma namn, Val Thorens. Tillsammans med skidområdena Les Menuires, Méribel och La Vallée de Courchevel är Les Trois Vallées ett av de största sammanhängande skidområdena i världen. Med utsikt över flera glaciärer erbjuder skidområdet Val Thorens en mängd olika rutter så att alla skidåkare på alla nivåer kan njuta av detta vackra område.

 

Liftkort

När du bokar en skidresa till Val Thorens inklusive ett liftkort för Val Thorens, kan du välja att utöka det till skidområdet Les Trois Vallées. För den inte så avancerade skidåkaren räcker vanligtvis ett liftkort till Val Thorens.

För de som vill upptäcka mer och göra långa resor, är det bäst att köpa ett liftkort för hela Trois Vallées-området. Les Trois Vallées är det största angränsande skidområdet i världen. Med 185 liftar och 600 kilometer preparerade pister kommer du att åka på en sann upptäcktsresa här. Vi rekommenderar att du väljer att förlänga ditt liftkort redan i Sverige, eftersom du kommer att betala betydligt mer för det i Val Thorens. (Observera att inga liftkort för Trois Vallées säljs under den tidiga och sena säsongen).

 

Massor av aktiviteter utöver skidåkning

Är du trött på de långa skidorna eller din snowboard, då kan du välja mellan en av de många andra aktiviteter som skidområdet har att erbjuda. Vad sägs om att upptäcka olika vandringsleder, en helikopterflygning, sväva i 100 km / h på zipline "La Tyrolienne" högt ovanför pisterna eller mountainbike över snön?

Vad kännetecknar Orelle

  • Lugnt läge
  • Nära pisterna
  • Mysig atmosfär

Gästbetyg

Typ av resa
Visa endast gästbetyg på svenska

100 % genuina gästupplevelser

Riktlinjer för gästbedömningar

För att hålla omdömen så relevanta som möjligt arkiverar vi omdömen som är äldre än 36 månader.  

Endast gäster som bokat genom Sunweb Group och har bott på boendet i fråga kan skriva en recension. Vi bjuder in gäster att skriva en recension via e-post efter att de återvänt från sin resa. Det är möjligt att lämna en recension anonymt, dock har Sunweb Group tillgång till bokningsnummer och uppgifter. 

Vi publicerar alla kommentarer i sin helhet oavsett om de är positiva eller negativa, så länge de följer våra riktlinjer.

Riktlinjer för recensioner.  

Dessa riktlinjer finns till för innehållet ska hålla en respektfull ton, fritt från svordomar och kränkningar. Detta gäller självklart oavsett recensionens övriga innehåll. Recensioner som innehåller svordomar eller uppenbara osanningar kommer inte att publiceras.

För att hålla innehållet relevant bör kommentarer relatera till boendet. Var gärna detaljerad då detta hjälper andra att fatta informerade beslut. Vänligen undvik från att inkludera politiska, etiska eller religiösa åsikter. Innehålls som ämnar att marknadsföra kommer att plockas bort.

Allt innehåll bör vara genuint och unika gästupplevelser. Din recension är värdefull för oss, när de är individuella och opartiska.  

Respektera andras integritet. Sunweb Group döljer alla identifierbara uppgifter.

Åsikter som uttrycks tillhör Sunweb Groups gäster. Sunweb Group står inte för eller tar ansvar för de åsikter som uttrycks i recensioner eller svar.


Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Liftkort för barn t.o.m 5 år är gratis, för det utökade området Les Trois Vallées är det gratis för barn t.o.m 4 år. Barn 6 till12 år (5 år för Les Trois Vallées liftkort) och seniorer 65 till 74 år får rabatt på liftkortet. Dessa rabatter kan ses i beräkningen när du bokar resan.

Foto: Inget foto krävs

Observera:

När du har rätt till ett gratis liftkort du väljer när du "inget liftkort" när du bokar. De fria liftkortet  kan hämtas på lokalt mot uppvisad legitimation.

Deposition:

På plats måste du betala en deposition för liftkortet.

Skid- och snowboardutrustning kan inte förbokas. Du kan boka själv på plats.

Vägledande priser:

Hyra utrustning vuxna:

6 dagar skidor, pjäxor och stavar cirka 96 € *

6 dagar skidor och stavar cirka 59 € *

6 dagar snowboard och pjäxor cirka 99 € *

6 dagar snowboard cirka 69 € *

Hyra utrustning barn:

6 dagar skidor, pjäxor och stavar cirka 69 € *

6 dagar snowboard och pjäxor cirka € 49 *

* Priserna är vägledande och kan komma att ändras

Lektioner kan inte bokas i förväg. Du kan boka själv lokalt.

Vägledande priser:

Skidor:

6 dagar, 2 timmar per dag vuxna och barn 145 € *

Snowboard:

Snowboard 5 dagar, 2 timmar per dag vuxna och barn 200 € *

* Priserna är vägledande och kan komma att ändras.

Vill du boka för säsongen 2023/2024?

Fyll i din e-postadress så får du ett meddelande när detta boende är möjligt att boka inför säsongen 2023/2024.
Dina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy