Läs mer om hälsa och säkerhet på semestern. Läs mer om lokala förhållningsregler på ditt resmål.

Chalet Mariouchka - Tomorrowland Winter

Upplev Tomorrowland på ett nytt, hisnande sätt när Tomorrowland bjuder in till fest i vackra snötäckta omgivningar under årets mest magiska tid. Festivalen hålls i den vackra bergsbyn Alpe d'Huez, där Tomorrowlands festivalgäster kommer att ha privat tillträde under hela festivalsveckan.

Välj mellan ett 4-dagars paket (tisdag-lördag) eller 7-dagars paket (lördag-lördag). Alla paket inkluderar en Tomorrowland biljett, boende och liftkort.

Chalet Mariouchka ligger precis intill pisten och närmaste lift hittar du 50 meter bort. Chaletet rymmer 14 personer och är därför perfekt för grupper som vill delta på Tomorrowland Winter. Efter en lång dag i pisterna kan du koppla av i bastun.

Chalet Mariouchka ligger i byn Villard Reculas, ca 35 km från vinterfestivalen Tomorrowland.

  • Inklusive biljett till Tomorrowland Winter
  • 50 meter från liften
  • Precis vid pisten
  • Bra val för grupper

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Läge och avstånd

Villard Reculas

Beskrivning kommer snart..

Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Härlig skidåkning i Alpe d'Huez Ski Grand Domaine

Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine i Frankrike väster om skidområdet Serre Chevalier Vallée är även känd som ”ön i solen”. Detta område är välsignat med ett genomsnitt på 300 soldagar per år och många av skidbackarna har söderläge. Mer än 325 snökanoner och glaciären Des Rousses ser till att det nästan alltid finns tillräckligt med snö.

Med mer än 250 kilometrarna pist och 78 liftar erbjuder skidorten tillräckligt med utbud för även den mest kräsna skid-och snowboardåkaren. Skidresor till Alpe d'Huez Ski Grand Domaine ger dig möjlighet att åka skidor i Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Oisans och Villard Reculas med ett varierat utbud av pister. För erfarna skidåkare finns det vid Pic Blanc, på en höjd av över 3330 meter, La Piste de Sarenne. Här hittar du även den längsta pisten i Europa och är en sann upplevelse. Totalt 16 kilometer lång med en höjdskillnad på 1450 meter. För snowboardåkare finns det en halfpipe i Alpe d'Huez. Den kan du hitta vid, Premier Tall. Dessutom finns det gott om offpist för de som vill prova detta. Detta är också ett bra område för längskidåkare med 50 km av skidspår.
Skidorten Alpe d'Huez Ski Grand Domaine är ansluten till skidstationen Oz. Härifrån går det två gondol-liftar som ansluter dig med de andra liftarna och pister i detta område.

De fantastiska skidorterna

Den största skidorten i området är Alpe d’Huez, en mycket populär ort som tack vare sitt vackra och höga läge har gjort den väldigt välbesökt av Europas skidentusiaster. Förutom utmärkt skidåkning erbjuder staden ett gediget utbud av afterski-barer, nattklubbar och restauranger som serverar utsökt mat. Vill du ta en paus från snön finns här även en stor sporthall som erbjuder massor av aktiviteter.

För dig som söker en lugnare tillvaro är Oz en Oisans perfekt. Den bilfria lilla byn har ett väldigt fördelaktigt läge i förhållande till flera av områdets liftar och har ett mindre utbud av restarager och affärer. Vaujany har många likheter med OZ en Oisans i det avseende att det är en väldigt mysig bergsby. Här kan du njuta av den autentiska franska alpkulturen på de otroligt mysiga restaurangerna och promenader genom den vackra byn. Detta är ingen ort för dig som söker fest, men här finns ett mindre utbud av afterski-barer. Vaujany har också en lift som går direkt upp till 2800 meters höjd.

Skidresor till Alpe d'Huez Ski Grand Domaine – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Alpe d'Huez Ski Grand Domaine. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Vad kännetecknar Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  • Pister på 250 kilometer
  • Skidåkning på glaciären Des Rousses
  • Utmanande skidområde

Det finns inga recensioner för detta boende.


Recensioner

Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Bemærk: Gæster til Tomorrowland Winter kan ikke leje udstyr gennem Sunweb. Dette kan gøres på Tomorrowland Winters egen hjemmeside.
Bemærk: Gæster til Tomorrowland Winter kan ikke bestille undervisning gennem Sunweb. Dette kan gøres på Tomorrowland Winters egen hjemmeside.

Vill du boka för säsongen 2020/2021?

Fyll i din e-postadress så får du ett meddelande när detta boende är möjligt att boka inför säsongen 2020/2021.