Flygbiljetter - Antalya

Billigaste pris

Flygbiljetter - Antalya

Under sommarsäsongen 2016 erbjuder Sunweb ett ännu större program till Turkiets sydkust. Från den 29. mars kan du flyga direkt till Antalya från Köpenhamn. Vi flyger med Onur Air, och flygningen tar ca 3 timmar och 40 minuter. Vid ankomsten till Antalya flygplats möts du av våra danska guider eller en lokal, engelsktalande representant från Sunweb.

Kom ihåg att hos Sunweb kan du boka flygbiljetter med av- och hemresa efter eget val, så du till exempel kan resa 10, 11 eller 13 dagar, beroende på vad som passar bäst med dina semesterplaner.

Transfer

Har du bokat ett boende hos Sunweb, ingår transfer alltid från flygplatsen till hotellet tur/retur. Transfer till Alanya tar ca 2,5 timme, beroende på placering och antal stopp. Transfer till Side tar ca 1 timme och 15 min.

Transfer är inte inkluderad i priset vid köp av endast flygbiljetter, men kan beställas separat till Alanya.

Flygtider

I många fall kommer du att få flygtider när du bokar online. Om avgångar inte visas, är de fortfarande inte kända för oss. Alla publicerade flygtider kan ändras utan förbehåll.

Under flygningen är mat och dryck inte inkluderat. Det är möjligt att köpa snacks under flygningen.

Resedokument

Du kommer att få resedokument med färdplanen ca en vecka före avresan. Detta ska printas ut och tas med till flygplatsen för att checka in.

Observera: För- och efternamn måste stavas precis som i ditt pass. Om ditt namn är felstavat, kan det orsaka problem vid incheckningen och kan resultera i nekad ombordstigning. Det är ditt ansvar att kontrollera att ditt namn stavas som anges i passet!

Mer information om flyg kan du hitta under Reseinfo - Flygresor.

Läs mer Flygbiljetter - Antalya Flygbiljetter - Antalya
Läge och avstånd

Antalya

Antalya image

Sydkustens charmiga regionahuvudstaden, Antalya är ett populärt resmål året runt. Under sommarhalvåret är Antalya speciellt populär bland barnfamiljer och par, som vill kombinera avkopplande semester med storstadssemestrar. Ett brett utbud av utsökta lyxiga resorts med en mängd faciliteter som finns längs kuststräckan på båda sidorna av centrum, särskilt i områdena Lara och Kundu. Här är de stora poolområden med vattenrutschbanor, bra restauranger, lyxiga rum, hälsoavdelning, sportbaner, barnklubbar, butiker osv. De flesta hotell ligger ner till en privat strand. Här behöver du inte oroa dig för något och en dag tar den andra med ren avkoppling i vackra omgivningar.

När du är redo att komma ut och se sig omkring, erbjuder Antalya på mycket mer än de flesta semesterorter i Turkiet. Stadens vackra och romantiska gamla stadsdel Kaleici, är skyddad och restaurerad och moderniserad efter strikta regler. Här kan du tillbringa en dag på att strosa runt de smala gatorna och beundra de gamla husen, äter lunch med utsikt över den gamla hamnen och kanske köpa lokala hantverk i de små butikerna. Du kan handla, tills du storknar i stadens många basarer - här kan du hitta kryddor, nötter, te, grönsaker, vattenledningar och souvenirer i långa banor. I centrum hittar du också flera köpcentrum och märkesbutiker, där urvalet är stort.

Vi erbjuder inte dansk guideservice i Antalya. Du är välkommen att kontakta våra danska guider i Alanya per telefon eller sms. Eventuella utflykter genomförs med engelsktalande guide.

Läs mer Antalya Göm Antalya
Vad kännetecknar Antalya
  • Sydkusten charmiga stad
  • Vacker, bredd stran
  • Perfekt för shopping

Turkiets sydkust

Turkiets sydkust image

Resor till Turkiets sydkust

Den turkiska sydkusten har i många år varit Turkiets mest populära resmål och kallas även av vissa för den “Turkiska rivieran”, eller den "Turkiska solkusten". Här möts du av allt som hör en härlig chartersemester till. Njut av vackra stränder, god mat, billig shopping och inte minst ett en oerhört gästvänlig lokalbefolkning.

Den turkiska sydkusten har stora vikar med sandstränder som är barnvänliga, har massor av vattensportsaktiviteter och de som är lite mindre och mysigare. I bakgrunden ligger de imponerande Taurusbergen, som skyddar kusten från inlandets vindar. Turkiets intressanta historia har lämnat efter sig massor sevärdheter och flera av dessa ligger just på sydkusten.

 

Sydkusten semesterorter har något för alla

Sydkusten har ett varierat utbud av semesterorter och oavsett vad du söker kommer du hitta det på resor till Turkiets sydkust.

Antalya är huvudstaden i denna provins, och är perfekt för de som vill kombinera en avkopplande solsemester med en storstadssemester. Här kan du bland annat strosa runt i den traditionella gamla stadsdelen och besöka mysiga basarer.

Söder om denna charmerade stad ligger den naturligt vackra semesterorten Kemer, Turkiets motsvarighet till Saint Tropez, som med en lyxig småbåtshamn och ett nattliv lockar seglare och turister från hela världen.

Väster på en halvö längs kusten omgiven av stränder, ligger lugna och mysiga Side. Fortsätter du väster ut kommer du till Turkiets pärla, Alanya, Här hittar du allt du kan tänkas önska av en solsemester. Med ett stort utbud av sevärdheter, semesterupplevelser, nattliv och restauranger är det inte konstigt att så många svenskar väljer att resa hit.

Mellan Side och Antalya längs kusten ligger lyxiga och eleganta Belek. Här hittar du bland annat områdets bästa och lyxigaste hotell, och om golf är lika med avkoppling för dig har du kommit helt rätt, områdets golfbanor klassas som de bästa i landet.

 

Res med Sunweb till Turkiets sydkust

Sunweb erbjuder ett stort och varierat utbud av billiga resor till sydkusten med boende i semesterlägenheter, små hotell, exklusiva hotell och stora familjehotell med All Inclusive. Vi erbjuder resor för vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer. Oavsett vilka önskemål du har på din semester så kan vi säkert hitta bra erbjudanden för dig på Turkiets sydkust, till ett bra pris.

När du reser med Sunweb ingår alltid flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice. Våra guider kommer och besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder dessutom flera utflykter med skandinaviska guider.

Läs mer Turkiets sydkust Göm Turkiets sydkust
Vad kännetecknar Turkiets sydkust
  • 300 soldagar om året
  • Bra och billigt
  • Vackra stränder och bra hotell

Flygresan

Det finns inga recensioner för detta boende.

Gästbetyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?