Hotell L'Etoile Beach

Billigaste pris
7,9 / 10

Hotell L'Etoile Beach

Hotell L'Etoile Beach har det perfekta läget helt nere vid sandstranden, i centrum av den charmiga semesterorten Icmeler. Uppehållet är med All Inclusive, där måltider, snacks och drycker ingår i priset, och L'Etoile Beach är perfekt för en riktig badsemester för hela familjen. Det finns ett populärt poolområde med vuxenpool, barnpool, poolbar och solterrass, och hotellets underhållningsteam erbjuder underhållning och aktiviteter under veckan. Du kan unna dig själv ett turkiskt bad och massage, och vill du vara aktiv på semestern så finns det en tennisbana, gym, pingis och biljard. I området kring L'Etoile Beach hittar du butiker, barer och restauranger, och om du vill uppleva Marmaris livliga centrum kan du ta dolmussen (minibuss) som stannar nära hotellet och tar dig ner på stan. Hotell L'Etoile Beach rekommenderas för familjer med barn, vuxna och ungdomar, som gärna vill bo vid stranden.
Läs mer Hotell L'Etoile Beach Hotell L'Etoile Beach
Läge och avstånd

Içmeler

Içmeler image

Denna lilla, populär semesterort väster om Marmaris erbjuder en bekväm och avkopplande atmosfär med en mysig strandpromenad, ett bra urval av både internationella och lokala restauranger samt en av områdets allra bästa stränder med gyllene sand. Icmeler rekommenderas både för barnfamiljer som vill ha strandsemester i en lugnare takt än Marmaris kan erbjuda, såväl som för vuxna, som gärna vill ha en avkopplande semester. Kanal Ozmangazi rinner genom staden, vars gator och torg är prydda med färgglad bougainvillea och gröna träd och buskar. Icmeler är en liten pärla på Egeiska havet på Turkiets sydkust, bara 9 km från den livliga turistorten Marmaris.

Sunweb erbjuder en liten, handplockat urval av hotell i Marmaris. Vi har den vänligaste lägenhetsanläggningar med en bra, familjär atmosfär, och vi har All Inclusive hotell med utmärkta faciliteter för dem, som önskar att ha en bekväm semester till ett rimligt pris.

Sunweb erbjuder dansk guideservice i Icmeler hela säsongen, och vi erbjuder flera utflykter med dansk guide. Våra danska guider komma och besöka ditt hotell eller någonstans i närheten flera gånger under semestern.

Läs mer Içmeler Göm Içmeler
Vad kännetecknar Içmeler
  • Idealiska för familjer
  • Bra barnvänlig strand
  • Trevlig atmosfär

Marmariskusten

Marmariskusten image

Resor till Marmariskusten

Marmariskusten ligger på den södra Egeiska kusten i södra Turkiet där du även hittar Bordrum-halvön och Kusadasi. Området har en lång och rik historia och har en av de vackraste kusterna i landet. De gröna vackra berg tornar stolt upp sig bakom de stora och små charmiga vikarna som slingrar längs kusten. Utsikten över Marmariskusten är helt fantastisk, de små vikarna och gröna öarna som tittar upp ur havet är något som bara måste upplevas. Vill du uppleva två länder under semestern är det inte långt från kusten till den grekiska övärlden, och bland annat Rhodos kan nås via båt.

Resor till Marmariskusten bjuder även på en hel del sevärdheter och framför allt den antika romerska ruinstaden Efesos är ett populärt utflyktsmål.

Imponeras du mer av naturupplevelser är Pamukkale en unik upplevelse som du bör unna dig under resan. Här har det kalciumrika källvattnet bildat stora vita vattenfyllda bassänger längs bergssidan som nästa ser ut att vara gjorda av bomull, där av namnet som betyder Bomullsfästningen.

Är du ute efter mer barnvänliga aktiviteter finns det dagskryssningar som besöker de olika vikarna längs kusten och området har hela två äventyrsbad.

Kustens trevliga semesterorter

Marmaris är regionens största semesterort. Här finns det stora och små hotell, en spännande basar, livliga marknader, bra restauranger och ett festligt nattliv på den berömda bargatan vid småbåtshamnen. Marmaris är mycket populärt bland skandinaviska gäster och ligger i vackra gröna omgivningar som bjuder på trevliga naturupplevelser.

Icmeler ligger i viken efter Marmaris. Här kan du fira semester i lite lugnare omgivningar. Här hittar du en trevlig strand med möjlighet att prova olika vattensportsaktiviteter och dykning. Naturen är även här väldigt vacker och vandringsleder låter dig beundra staden uppifrån bergen. Icmeler erbjuder ett litet men bra utbud av restauranger, barer och butiker med väldigt förmånliga priser.

 

Res till Marmariskusten med Sunweb

Sunweb erbjuder ett stort och varierat utbud av billiga resor till Marmariskusten där du kan bo i mysiga semesterlägenheter utan pension, små hotell, exklusiva hotell eller stora familjehotell med All Inclusive. Vi erbjuder billiga resor för både vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer. Oavsett hur du önskar att hålla din semester, så kan vi säkert hitta bra erbjudanden för dig på Marmariskusten, där man har råd till mer semester.

När du reser med Sunweb ingår alltid flyg transfer, hotell och vi erbjuder skandinavisk guideservice på Marmariskusten under hela säsongen. Våra guider kommer och besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern.

Läs mer Marmariskusten Göm Marmariskusten
Vad kännetecknar Marmariskusten
  • Turkiets grönaste kust
  • Vackra vikar och berg
  • Bra restauranger och nattliv

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

7,9 / 10

Utifrån 88 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?