Tillbaka

Resor till Illetas

Destination image

Populärt resmål för:

Äldre par
Soloresa

Resor till Playa Illetas

Illetas ligger i en liten vik på Mallorcas sydvästra kust, ca 10 km väster om den spanska öns huvudstad, Palma de Mallorca och framför allt det härliga strandområdet Playa de Palma. I den Vackra lilla orten Illetas hittar du en handfull fina hotell med hög standard. Här finns en vacker långgrund strand och det turkosa havet är mycket klart. Illetas är därför en perfekt ort för vuxna som vill semestra i lugna omgivningar och tillbringa tid på hotellet i varandras sällskap. Om du har lust att utforska ett större utbud, kan du ta buss eller taxi till den livliga staden Palma de Mallorca, där du hittar en mängd av butiker och restauranger och typiskt storstadsliv.

Illetas är perfekt för dig som vill njuta i lugna och lyxiga omgivningar men samtidigt vill ge sig ut och upptäcka Mallorcas spännande och avslappnade semesterorter på den sydvästra kusten. Åk till exempel till Palma Nova där du hittar mängder av familjevänliga attraktioner som äventyrsbad och djurparker. Är du ute efter nattliv och fest till långt in på småtimmarna är Magaluf definitivt värt ett besök.

Vi rekommenderar Illetas för både de som vill ha en lugn semester i vackra omgivningar och de som vill bo på lagom avstånd till flera av Mallorcas många semesterupplevelser.

 

Res med Sunweb till Playa Illetas

Sunweb erbjuder både billiga och bra All Inclusive-hotell och lägenheter med pentry där du kan laga de egna semestermåltiderna

På våra billiga resor till Playa Illetas ingår alltid flyg, hotell och skandinavisk guideservice under hela säsongen. Våra guider besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern. Vi erbjuder spännande utflykter, som utförs av en skandinavisk eller engelsktalande guide.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

a picture
Ötur

På denna dagsutlykt kan du uppleva Mallorcas spännande naturupplevelser. Vi börjar med att åka med bussen till Inca, som är känt för sina läderprodukter. Vi besöker en läderfabrik och kör därefter vidare till bergskedjan Sierra de Tramuntana. Här kan vi njuta av den storslagna utsikten, tills vi stannar vid det berömda klostret i Luc. Vi kör till Mallorcas högsta berg Puig Major, som ligger 1445 meter över havet. Efter det går turen vidare till La Calobra, där du har tid på egen hand. Därefter seglar vi längs floden Torrente de Pareis till den naturliga hamn i Puerto de Soller. Turen fortsätter sedan med spårvagn och järnväg genom det vackra landskapet. Vi fortsätter i buss längs kusten genom konstnärskolonin Deia och den pittoreska bergsbyn Valdemossa. Ta reda på vilka amerikansk stjärn-skådespelare, som har sitt eget museum här.

a picture
Cuevas del Drach

Ge dig ut på ett spännande besök till Mallorcas största och mest imponerande grotta. Vi börjar med ett besök i den närliggande staden Porto Cristo på Mallorcas östkust. Härifrån reser vi till den imponerande grottan, där ett 2 km långt underjordiskt nätverk av stigar leder dig runt bland vackra och imponerande stalaktiter. I djupet av grottan kommer vi fram till en vacker underjordisk sjö. Där väntar en ljusshow och en liten klassisk konsert framförd på gondoler, som seglar fram och tillbaka mellan stalaktiterna och publiken. En spännande upplevelse som är unik för Mallorca.

a picture
Jeepsafari

Upptäck Mallorcas vackra landskap i öppna jeepar. Vi kör över kullar, på små vägar och i terräng genom skogen. Längs vägen kan du njuta av en fantastisk utsikt över Mallorca, och öns vackra vikar. På denna resa får du se sidor av Mallorca som du aldrig annars hade fått uppleva. Turen tar dig upp i bergen på Mallorcas sydkust. Efter att ha njutit av naturen kommer vi att ta en "back to nature" picknick-lunch. Därefter kör vi längs kusten får beundra många av de mysiga bergsbyarna. Njut av en oförglömlig dag.

a picture
Marineland

En utflykt till Marineland är perfekt en halvdag för unga och gamla. En spektakulär show med delfiner, sjölejon och papegojor. Denna show kombineras med en park där du kan skåda hajar, pingviner, tropiska fiskar. Dessutom finns det ett fågel- och reptilhus där du kan förundras av djurvärldens spektakulära skönhet.

a picture
Ytterligare utflyktsinformation

De angivna priserna är vägledande och det är möjligt att utflykter avviker från beskrivningen eller ställs in på grund av bristande intresse. För barn gäller andra priser

Temperatur per månad

Till toppen