Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Spanien
  4. Ibiza
Ibiza

Resor till Ibiza

Under dagen kan man avnjuta dom vackra stränderna på Ibiza, så som White Island som är den perfekta platsen för ett uppfriskande dopp i det klarblåa vattnet, eller få en gyllenbrun solbränna. När solen går ner, fylls uteterasserna av människor och livet i staden börjar. En labyrint av små gator och gränder fulla av barer, restauranger och affärer. Ibiza är känt för sitt vilda nattliv, men erbjuder mycket mer än så. Kom och upplev charmen på Ibiza!

Lokal skatt

Du betalar en regional skatt när du bor på hotell samt lägenhetshotell på Ibiza. Kostnaderna varierar beroende på typ av boende (från 0,50 € till 2,00 € per person över 16 år, per natt). Detta betalas på plats vid incheckningen.

Observera!

I resegruppen måste minst 1 person vara 18 år eller äldre.

Temperatur per månad

januari jan
februari feb
mars mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
augusti aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max
14ºC
16ºC
18ºC
19ºC
23ºC
27ºC
29ºC
30ºC
26ºC
24ºC
19ºC
17ºC
Min
7ºC
10ºC
10ºC
11ºC
15ºC
20ºC
22ºC
23ºC
19ºC
17ºC
12ºC
10ºC

Populära boenden

Utflykter

Vi erbjuder ett bra urval av utflykter på din resa till Ibiza. Nedan kan du se våra gästers favoritutflykter, men vi erbjuder även fler på plats. De angivna priserna är endast vägledande och det finns ofta specialrabatter för barn och bebisar. Det är möjligt att utflyktsprogrammet kan avvika från beskrivningen eller ställas in på grund av bristande efterfrågan.

Covas Can Marca

Från 35 €
På norra Ibiza i bukten San Miguel kan du se grottorna i Can Marca. Utflykten börjar med att du hämtas på ditt boende. På toppen av en klippa börjar utflykten, längs berget tar vi oss ner till havsnivå där du hittar ingången till grottan. En entusiastisk lokal guide ger dig en rundtur i upplysta grottorna med vattenfall. Efter detta äventyr bjuds du på en drink och efter det släpps du av på ditt boende igen.

Ibiza Offroad

Från 89 €
Från Sant Lorenc lämnar vi i jeeparna. Under utflykten besöker du alla platser som de flesta turister vanligtvis inte får se. Du får uppleva ön natur, flora och fauna. En spännande upplevelse för både unga och gamla!

Formentera

Från 79 €
Vid kusten av Ibiza stad ligger den vackra ön Formentera, även känd som ”Det sista paradiset i Medelhavet”. Efter en kort båttur på ca 30 minuter får du uppleva skönheten av ön själv. Vackra stränder och klart blått hav. På ön kan du utforska med båt eller cykel. Besök pittoreska platser som hamnen i La Sabina och huvudstaden San Francisco. Du kan också stanna till och njuta av panoramautsikten över El Pilar och La Mola. Es Pujols eller Cala Illetas strand är de perfekta platserna för lunch och ett dopp. Efter lunchen går bussen till en plats där du har en vacker utsikt över saltsjöarna. Du bör definitivt inte missa denna ö!

Vuelta de Ibiza & Hippiemarknaden

Från 54 €
Från hamnen i Ibiza stad kör vi till Ibizas saltsjöar. Efter att ha tittat på sjöarna fortsätter vi till den berömda stranden "Ses Salines". Efter att ha varit på stranden kör vi vidare till den traditionella byn, Sant Josep. I Sant Josep har du tid att ta en god kopp kaffe. Efter att vi har varit i San Josep fortsätter vi till en av de stora vikarna i norr, Sant Miquel, Portinatx eller Cala de Sant Vincenc. Här kan du gå till en av restauranger eller bara koppla av på en av de vackra stränderna. Efter stranden kör vi norr ut och stannar till på hippiemarknaden. Här får du tid att titta och shoppa! Efter det besöker vi Santa Eulalia. Detta är den tredje största staden på Ibiza som är mycket mindre än till exempel Ibiza stad.

Catamaran Star Cruise

Från 78 €
På denna utflykt åker vi katamaranen till en privat ö som heter ”Espalmador”. Denna ö köptes nyligen av tre flamländska bröder. Den här privata ön är delvis bebodd, delvis naturreservat och delvis tillgänglig för allmänheten. Efter en god lunch fortsätter vi ses Illetas eller des Cavallet, där vi har ett badstopp. Båten kommer att lägga ankar mitt i vattnet, i det klarblå havet kan du bada eller njuta av solen och utsikten från katamaranen.

Flyginformation

Kommer snart...