Iberostar-hotell hos Sunweb

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. Iberostar

Besök våra populära Iberostar-hotell i Spanien

Hotellkedjan Iberostar har populära hotell och lägenheter på bland annat de vackra spanska öarna Mallorca och Teneriffa. När du bor på Iberostar garanteras du en underbar semester med fina anläggningar och strandnära läge. Här har du möjlighet att njuta av en avkopplande semester vid stranden och poolen, spendera tiden med roliga semesteraktiviteter för hela familjen eller njut av tvåsamheten med lugn och ro på ett av våra hotell som är perfekta för en barnfri semester. Med vårt utbud av Iberostar-hotell och -lägenheter finns det något för alla, så att du kan hitta exakt vad som passar dina semesterbehov.

Våra Iberostar-hotell är kända för:

✓ Familjevänligt

✓ Många anläggningar

✓ Bra lägen nära stranden

✓ Fina poolområden

✓ Perfekt för barnfamiljer och par

Välj ditt Iberostar-hotell

Hotell speciellt för familjer

Är ni en familj som reser med barn rekommenderar vi definitivt vårt urval av Iberostar-hotell. Vi tycker särskilt att du ska titta närmare på de tre hotellen nedan om du drömmer om en underbar semester för hela familjen nära stranden på Spaniens soliga öar. 
På dessa hotell hittar du ett brett utbud av populära och barnvänliga anläggningar där stora och små kan njuta av roliga aktiviteter som tennis och bordtennis, eller kanske ta ett dopp i havet och tillbringa dagen på de gyllene sandstränderna. Flera av hotellen erbjuder även separata barnpooler där barn också kan njuta i solen och leka i de roliga plaskpoolerna.
Drömmer du om en semester där du som familj kan koppla av och njuta av en semester utan bekymmer rekommenderas det att boka med All Inclusive. Då ingår alla måltider, snacks och drycker i vistelsen. Alla hotell nedan kan bokas med All Inclusive.

Hotell speciellt för vuxna 

Om du vill slippa vardagstress och njuta av en underbart avkopplande solsemester för vuxna ska du välja ett av dessa populära Iberostar-hotell. Reser du på semester utan barn, antingen som ett par, en grupp eller kanske bara för att njuta av en trevlig semester själv, är detta hotellen för dig. 
Här kan du koppla av på stranden eller i poolen, njuta av en härlig simtur eller kanske ta en uppfriskande drink i poolbaren. Här har man tänkt på alla detaljer och de fina hotellen är modernt inredda med bra strandnära läge. På Iberostar Grand Mencey ligger stranden lite längre bort, men i gengäld bor du på ett snyggt och trevligt halvpensions-hotell där du kan gå en mysig kvällspromenad och hitta läckra matställen i området. Om du behöver varva ner några växlar kan du besöka wellness-avdelningen och ladda batterierna i spaet.