Tillbaka

Resor till Gennadi

Destination image

Populärt resmål för:

Äldre par

Resor till Gennadi

Gennadi är en liten by som ligger på den Rhodos sydostkust. Här kan du njuta av din semester i lugna omgivningar i en sann grekisk by. I Gennadi hittar några butiker, kaféer och mysiga tavernor där du kan äta välkända rätter såsom moussaka, kalamari och tzatziki.

Längs Gennadi löper stadens strand som är lång, bred och täckt med små stenar. Här kan du hyra solstolar och det finns också några enkla strandbarer där du kan köpa en svalkande förfriskning. Den steniga stranden vägs upp av det kristallklara vattnet, som gör att du kan snorkla runt och uppleva livet under havet.

Utflykter med Gennadi som utgångspunkt

På resor till Gennadi rekommenderas det att hyra en bil och köra ut och utforska ön. Besök till exempel den vita staden Lindos, bara 21 km från Gennadi. Här kan du utforska de smala, bilfria gatorna i centrum eller njuta av fantastisk utsikt och atmosfären på en av stadens charmiga takrestauranger. Du kan också åka de 60 kilometerna till Rhodos stad där man kan uppleva den stora, vackra marinan eller promenera runt på kullerstensgatorna i den medeltida staden.

 

Res med Sunweb till Gennadi

Sunweb erbjuder både billiga och bra All Inclusive-hotell och lägenheter med pentry där du kan laga de egna semestermåltiderna

På resor till Gennadi med Sunweb ingår alltid flyg, hotell och skandinavisk guideservice under hela säsongen. Våra guider besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern. Vi erbjuder spännande utflykter, som utförs av en skandinavisk eller engelsktalande guide. Transfer till och från hotellet ingår ej, men kan bokas till i bokningsprocessen.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

a picture
Utflyktsinformation

Du kan boka olika utflykter på plats. Din reseguide kan ge dig mer information om detta under välkomstmötet. Barn (3 till 11 år) får 50% rabatt och bebisar (0 till 2 år) deltar gratis. Dessa rabatter (vanligtvis) gäller inte inträdesavgifter, mat och dryck. De angivna priserna är vägledande och det är möjligt att utflykter avviker från beskrivningen eller ställs in på grund av bristande intresse.

a picture
Jeepsafari

En imponerande resa genom Rhodos berg, från norr- till sydkusten. Vi går offroad i naturen för att upptäcka en annan sida av Rhodos.

a picture
Lindos By Boat

Du går med vår guide längs den vackra kusten till Lindos. Här får du tid att besöka Lindos, du kan välja om du vill gå med guiden till Acropolis eller utforska själv. Båten gör ett uppfriskande badstopp både på vägen dit och på vägen tillbaka.

a picture
Symi

Symi kallas svampön p.g.a. De naturliga tvättsvamparna som tillverkas här . Du får att besöka svampfabriken och en liten rundtur i staden. Sedan kommer du att segla till andra sidan ön där vi får besöka klostret.

a picture
Ötur

Besök jätte korset på Filerimos och ett traditionellt grekiskt gammalt hus. Du kommer också att besöka Profitis Illias: en traditionell kyrka nära en brunn med vacker utsikt över ön. Som avslut på dagen besöker vi Seven Springs, de sju naturliga källorna.

Temperatur per månad

Till toppen