Tillbaka

Resor till Gennadi

Destination image

Populärt resmål för:

Familjer med äldre barn
Soloresa
Unga par

Resor till Gennadi

Gennadi är en liten by som ligger på den Rhodos sydostkust. Här kan du njuta av din semester i lugna omgivningar i en sann grekisk by. I Gennadi hittar några butiker, kaféer och mysiga tavernor där du kan äta välkända rätter såsom moussaka, kalamari och tzatziki.

Längs Gennadi löper stadens strand som är lång, bred och täckt med små stenar. Här kan du hyra solstolar och det finns också några enkla strandbarer där du kan köpa en svalkande förfriskning. Den steniga stranden vägs upp av det kristallklara vattnet, som gör att du kan snorkla runt och uppleva livet under havet.

På resor till Gennadi rekommenderas det att hyra en bil och köra ut och utforska ön. Besök till exempel den vita staden Lindos, bara 21 km från Gennadi. Här kan du utforska de smala, bilfria gatorna i centrum eller njuta av fantastisk utsikt och atmosfären på en av stadens charmiga takrestauranger. Du kan också åka de 60 kilometerna till Rhodos stad där man kan uppleva den stora, vackra marinan eller promenera runt på kullerstensgatorna i den medeltida staden.

 

Res med Sunweb till Gennadi

Sunweb erbjuder både billiga och bra All Inclusive-hotell och lägenheter med pentry där du kan laga de egna semestermåltiderna

På resor till Gennadi med Sunweb ingår alltid flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice under hela säsongen, och våra guider besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern. Vi erbjuder spännande utflykter, som utförs av en skandinavisk eller engelsktalande guide.

Läs mer Läs mindre
Resor till Gennadi

Flyginformation

Flygbolag och restider
Stockholm Arlanda:

Sunweb flyger från Stockholm till Rhodos på lördagar under hela säsonger, samt tisdagar, torsdagar och söndagar under högsäsong med Norwegian.

OBS: Uppehåll från mitten på juni till sista juli.

Köpenhamn Kastrup:

Sunweb flyger från Köpenhamn till Rhodos på tisdagar och fredagar under hela säsongen med SAS, Norwegian och Primera Air.

- Två extra avgångar 26 juni och 14 augusti.

Flyg och biljetter

Flygresan tar ca 3 timmar och 30 minuter. Flygtider kan ändras och vi anger därför preliminära flygtider, när flygtider sätts, finns de också på vår hemsida, gör de inte det har inte vi fått dem än. Du kan lägga till bagage i bokningssteg 1 och priset för detta varierar mellan olika flygbolag.

Vi rekommenderar att du är på flygplatsen 2 timmar innan avgång, incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Resedokument ska skrivas ut och tas med på resan. På biljetten anges avgångs och ankomsttider i lokaltider, hotellreservation, måltider, transfer mellan flygplatsen och hotellet och bagage. Du får ditt boarding-pass och stolsnummer på flygplatsen. Var extra uppmärksam på avresetiderna vid sena avgångar – kom ihåg att datumet ändras vid midnatt.

Ankomst och transfer

När du anländer på destinationen och har gått igenom tull och bagageutlämningen möts du upp av våra guider eller en representant från Sunweb. Här får du vårt välkomstbrev med reseinformation samt utflyktsprogram och visas till din transferbuss.

Transfer ingår alltid i våra priser när du bokar en paketresa med flyg och hotell hos Sunweb. Transfern genomförs med antingen vanlig buss, minibuss eller taxi och körs av lokalt anställda. I vissa fall kommer det också finnas en skandinavisk guide med på bussen.

Transfertider:
  • Afandou: ca 75 minuter
  • Faliraki: ca 75 minuter
  • Ialyssos och Ixia: ca 40 minuter
  • Kalathos: ca 105 minuter
  • Kalithea: ca 50 minuter
  • Kiotari: ca 150 minuter
  • Kolymbia: ca 80 minuter
  • Lahania: ca 180 minuter
  • Lindos: ca 120 minuter
  • Rhodos stad: ca 40 - 90 minuter

Observera att angivna tidtabeller för transfer är exklusive eventuella stopp för måltider, toalettbesök och gäster som ska av på hotell längs vägen.

Temperatur per månad

Karta

Till toppen