Tillbaka

Resor till Anissaras

Destination image

Populärt resmål för:

Familjer med små barn
Familjer med äldre barn
Äldre par
Unga par

Resor till Anissaras

Anissaras är en mysig, liten semesterort på Kreta som ligger nere vid stranden på östkusten, några kilometer väst om den populära lite större staden Hersonissos. Anissaras är det perfekta resmålet för den som vill ha en avkopplande semester i en lugn miljö, men där det inte är långt till närmaste stad.

Hersonissos med alla sina butiker, restauranger och nattliv är precis i närheten. Du kan gå längs stranden, ta bussen eller hyra en bil. I Anissaras hittar du ett litet urval av grekiska tavernor och butiker. Det finns inget nattliv och Anissaras rekommenderas först och främst för vuxna och barnfamiljer. Är du ute efter ett större utbud av barer och nattklubbar rekommenderas ett besök till Malia där du hittar massor av aktiviteter både på och vid Beach Road som löper längs den långa stranden. Om du vill komma bort från städerna och uppleva det mer traditionella Grekland bör du besöka Koutouloufari som ligger uppe på Mount Charakas där du kan promenera i vackra landskap och besöka riktigt autentiska tavernor.

Kustlinjen i Anissaras är väldigt vacker och stranden består av en blandning av grus och sand. Om man går längs kusten kan man hitta många små isolerade stränder. Det finns bra stränder vid alla våra hotell i Anissaras.

 

Res till Anissaras med Sunweb

Sunweb erbjuder både billiga och bra All Inclusive hotell med massor av anläggningar för barn och trevliga lägenhetsboenden där man har möjlighet att tillaga sina egna måltider.

På våra billiga resor till Anissaras med Sunweb ingår alltid flyg, hotell och skandinavisk guideservice under hela säsongen. Våra guider besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern. Vi erbjuder spännande utflykter, som utförs av en skandinavisk eller engelsktalande guide. Transfer till och från hotellet ingår ej, men kan bokas till i bokningsprocessen.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

Utflyktsinformation

På Kreta kan du boka utflykter lokalt. Priserna kan variera per destination och beror på hur långt bort du bor. Observera: inte alla utflykter är tillgängliga för alla resmål, din guide kan ge dig mer information på plats. De angivna priserna är vägledande och det är möjligt att utflykter ställs in eller avviker från beskrivningen på grund av bristande intresse. Särskilda barnpriser gäller för barn. När du bokar minst 2 utflykter får du 10 % rabatt per utflykt!

a picture
Spinalonga

Vi kör med buss till den pittoreska hamnen i Agios Nikolaos. Här går du ombord på en båt och seglar genom Mirabello bukten till ön Spinalonga. Under resan kommer du att höra om öns fascinerande historia. Spinalonga är en före detta spetälskakoloni som sedan 1953 har varit obebodd. Efter detta spännande besök i Spinalonga seglar vi vidare till ön Kolokita. I den vackra bukten bjuder vi på en lunch ombord. Tillbaka i Agios Nikolaos får du en timme på egen hand för att strosa runt i hamnen eller njuta av en kopp kaffe.

a picture
Marknad i Heraklion

Upplev den grekiska marknaden i huvudstaden Heraklion och promenera sedan längs med shoppninggatorna.

a picture
Smaka på Kreta

Har du länge velat veta hur den en riktigt god tzatsiki görs eller hur man kan göra en vacker vas av en bit lera? Upptäck de autentiska byarna och njut av läcker lunch med en grekisk familj. Det blir en unik dag med vår egen guide.

a picture
Samariaravinen

Är den största naturliga ravinen (ca. 18 kilometer) i Europa! För dig som vill sätta din uthållighet på prov organiserar Sunweb denna utmanande utflykt till Samariaravinen, som har beskrivits som den vackraste nationalparken i Europa. Efter denna långa promenad tar vi båt tillbaka till byn Chora Skafion där bussen väntar för hemresan.

Temperatur per månad

Till toppen