Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden
  1. Hem
  2. Solresor
  3. Grekland
  4. Alonissos
Alonissos

Resor till Alonissos

Sporaderna

Sporaderna ligger på östkusten av fastlandet och har än idag bevarat sin oförstörda ö-karaktär och oförändrade folkliga traditioner. Varje ö har sin egen atmosfär, men på Skiathos, Skopelos och Alonnisos kan man njuta av grönskande natur, vidsträckta sandstränder, romantiska vikar och pittoreska byar.

 

Autentiska byar

Alonnisos är den minst turistiga ön i Sporaderna. Livet här är lugnt och du kommer inte att stöta på några stora folkmassor. Det finns autentiska byar som är ett måste för alla som älskar det grekiska livet. Den här lilla ön har också en klippig kustlinje med små vikar, vackra stränder och en unik natur. Dess bäst bevarade hemlighet är den vackra undervattensvärlden, vilket gör den till en fantastisk plats för dykning. 

 

Observera! Det finns ingen reseledare på ön Alonnisos. Därför erbjuder vi inget välkomstmöte på denna destination. Vi erbjuder dock ett komplett utflyktsprogram. På Skiathos flygplats möts du av en Sunweb-reseledare eller lokal representant. Han eller hon kommer sedan att hänvisa dig till färjan.

Temperatur per månad

januari jan
februari feb
mars mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
augusti aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max
13ºC
14ºC
16ºC
17ºC
22ºC
26ºC
32ºC
32ºC
27ºC
22ºC
19ºC
16ºC
Min
4ºC
8ºC
10ºC
10ºC
13ºC
16ºC
20ºC
22ºC
19ºC
14ºC
11ºC
8ºC

Populära boenden

Topp 5

Flyginformation

Flygresan

Du flyger till Skiathos. Flygresan tar ca 3 timmar och 30 minuter. Vid ankomst till flygplatsen möts du av Sunwebs reseledare eller lokal representant.

Transfer

Transfer ingår om du också har bokat ditt boende med Sunweb. Transfern till Alonissos beror på färjetiderna. Om du inte behöver vänta på färjan tar transfern ca 2 timmar och 15 minuter.