1. Dubrovnik

Sista minuten-resor till Dubrovnik

Den magiska staden där varje gränd bjuder på unika upplevelser

Dubrovnik erbjuder oerhört spännande omgivningar och massor av historiska sevärdheter som bland annat har givit staden en plats på UNESCOs lista över världsarv. Vill du får en överblick över stadens centrum kan du ta en promenad på de massiva stadsmurarna och blicka ut över vitkalkade hus med orangea hustak, små torg och imponerande gotiska katedraler. En sista minuten-resa till Dubrovnik i Kroatien bjuder även fantastiska dagar på stranden liggandes i en solstol, med möjlighet att prova olika vattensporter. När kvällen faller på erbjuder området runt stranden ett aktivt nattliv med barer och nattklubbar.

Samma semester, men till bättre pris

Känner du för ett miljöombyte? Med våra sista minuten-resor till Dubrovnik får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Dubrovnik med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.