Hotell Medisun

Billigaste pris
6,2 / 10

Hotell Medisun

Medisun Hotell ligger i vackra och lugna omgivningar i Yahsiviken, 3 km från Ortakent och 13 km från Bodrum. Hotellet är idealiskt för familjer som har för avsikt att tillbringa mycket tid på hotellet - här det finns mycket  att göra för både barn och vuxna. Den mysiga poolen, som är omgiven av en grönskande trädgård, blir snabbt en populär samlingsplats bland hotellets gäster. Dessutom är ett av områdets bästa sandstränder bara 150 meter från hotellet. Bodrum stad är lätt att nå med lokalbuss - här hittar du ett stort urval av butiker, barer och restauranger.
Läs mer Hotell Medisun Hotell Medisun
Läge och avstånd

Ortakent

Ortakent image
Ortakent är en vacker och fridfull plats. Du ta dig runt på hela halvön från Ortakent genom att till exempel hyra en bil. Du kommer bli förvånad över hur vackert Turkiet är! Det vackra kustområdet Ortakent har flera fina stränder med tillhörande restauranger och uteserveringar. Mellan centrum och strandområdet är stora gröna dalar med fikon, oliv-och mandarinträd. För fred och optimal avkoppling har du kommit till rätt ställe!
Läs mer Ortakent Göm Ortakent
Vad kännetecknar Ortakent
  • Vacker och lugn miljö
  • Bodrumhalvöns bästa sandstrand
  • Grönt och lummigt

Bodrum halvön

Bodrum halvön image

Resor till Bodrum halvön

Bodrum halvön ligger längs sydvästra Turkiets kust bredvid Marmariskusten och är ett av de vackraste resmålen i Turkiet. Här kan du uppleva små och stora vikar med vackra stränder, charmiga städer och fantastiska landskap. Bodrum halvön är dessutom en utmärkt utgångspunkt för utflykter till många av Turkiets största sevärdheter, såsom de lyriska kungliga gravarna i Dalyan och de enastående ruinerna av den antika staden Efesos. Den charmiga grekiska ön Kos ligger dessutom bara en kort båtresa från Bodrum, vilket ger dig möjlighet att besöka två länder under semestern.

 

Ett semesterparadis med upplevelser för alla smaker

Bodrum halvön består av flera semesterorter som omger den största staden är Bodrum där du utöver bra hotell och semesterlägenheter också hittar ett rikt folkliv med bra restauranger, barer och nattklubbar trevliga shoppinggator där du hittar allt mellan himmel och jord. Staden är centrerad runt den hamnen vackra där segelbåtar lägger till för att njuta av staden. I anslutning till hamnen ligger Bodrums fästning som idag är ett museum för undervattens arkeologi. En upplevelse som man bör unna sig under semestern.

Resor till Bodrum halvön ger dig även möjlighet att besöka flera närliggande semesterorter, som smidigt kan nås antingen med dolmus (kollektiv minibuss) eller en billig taxi. T.ex. lugna och familjevänliga Bitez, Gümbet med områdes bästa strand och ett aktivt nattliv, natursköna och romantiska Torba och sist men inte minst mysiga Turgutreis med sin nästan oändliga sandstrand med gott om vattensportsaktiviteter.

En bit från Bodrum ligger den lite mindre och avslappnade byn Didim, som förutom en trevlig sandstrand även har en av områdets mest imponerande sevärdheter, Apollo-templet. Templet byggdes för ca 2800 år sedan och var en av antiken heligaste platser då detta det säg ha varit Apollos bostad.

 

Res till Bodrum halvön med Sunweb

Sunweb erbjuder ett stort och varierat utbud av billiga resor till Bodrum halvön med boenden i mysiga semesterlägenheter utan pension, små hotell, exklusiva hotell och stora familjehotell med All Inclusive. Vi erbjuder resor för vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer. Oavsett vad du önskar av din semester så kan vi erbjuda bra och billiga resor för dig till Bodrum halvön.

När du reser till Bodrum halvön med Sunweb ingår alltid flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice under hela säsongen och vi erbjuder massor av utflykter med en skandinavisk guide. Våra guider kommer och besöker de flesta hotell på halvöns orter flera gånger under semestern.

Läs mer Bodrum halvön Göm Bodrum halvön
Vad kännetecknar Bodrum halvön
  • Grönskande naturliga & vackra vikar
  • Trevlig atmosfär
  • Vackra stränder
  • Bra hotell

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

6,2 / 10

Utifrån 22 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?