Tillbaka

Resor till Bodrum - Gündogan

Destination image

Populärt resmål för:

Övriga
Äldre par
Familjer med äldre barn

Resor till Gündogan

I Turkiet på Bodrum halvöns norra delen, strax vid Torba ligger den trevliga semesterorten Gündogan. Den kuperade och grönskande terrängen tillsammans med den vackra bukten med en fin stenstrand skapar en vacker kontrast och ett intressant landskap. Längs strandpromenaden finns det några enkla restauranger och barer där goda turkiska rätter avnjutas i lugn semestermiljö. Längs stranden hittar du även bryggor där du också kan spendera dagen eller bara ta ett dopp.

I stadens lilla centrum hittar ett litet utbud av diverse butiker. Gündogan är lite av ett pärla där du kan få en paus från all kommers som återfinns på många närliggande orter. Trots detta finns här hotell finns i alla former, från enkla till lyxigare och Gündogan är ett utmärkt val om du vill bo nära den livligare semesterorten Bodrum, men också gillar att njuta av lugnet.

Vill du göra en utflykt bjuder Bodrum på en rad spännande utflykter som är väl värda ett besök. Flera gånger i veckan hålls det marknad i Turgutreis på andra sidan halvön. Här kan du hitta allt från lokalt hantverk till kläder, färsk frukt och kryddor, till förmånliga priser. Står nattliv på önskelista har Gümbet tveklöst det största utbudet.

Alla de närliggande semesterorterna nås enkelt med dolmus (liten buss) eller taxi. Gündogan är därför perfekt för de som vill ha en lugn semester i avkopplande miljö, men fortfarande vill ha möjligheten att de sig ut och upptäcka närområdet.

 

Res med Sunweb till Gündogan

Sunweb erbjuder både billiga och bra All Inclusive-hotell och lägenheter med pentry där du kan laga de egna semestermåltiderna

På våra billiga resor till Gündogan ingår alltid flyg, hotell och skandinavisk guideservice under hela säsongen. Våra guider besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern. Vi erbjuder spännande utflykter, som utförs av en skandinavisk eller engelsktalande guide.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

a picture
Utflyktsinformation

Barn 0 till 6 år deltar gratis och 7 till 12 år får 50% rabatt. De angivna priserna är vägledande och det är möjligt att utflykter ställs in eller avviker från beskrivningen på grund av bristande intresse. Naturligtvis erbjuder Sunweb fler utflykter. Guiden kan ge dig mer information om detta under välkomstmötet.

a picture
Sunweb Pearl

En dag på havet endast för Sunwebs gäster! Inklusive guide, lokala drycker, lunchbuffé, handduk, ingen hög musik och framförallt mer än tillräckligt med utrymme för alla ombord! Njut av Solen och vinden i håret på denna härliga båttur.

a picture
Kos

Besöka den charmiga lilla grekiska ön Kos, som bara ligger en kort båtresa från Bodrum. Här kommer du att upptäcka att även om avståndet är kort, kan de kulturella skillnaderna vara stora. En dag på Kos är en dag på egen hand där du själv bestämmer takten och får trevliga tips av guiden. Detta är en utflykt för hela familjen.

a picture
Jeepsafari

En fartfylld dag i det vackra bergiga området runt Bodrum. Vi kör öppna jeepar på branta sluttningar och genom öppna landskap. Vi stannar i en by och besöker en familj som fortfarande bor på traditionellt sätt. Under dagen gör vi ett par avstickare i några av Bodrum halvöns vackra vikar så att du kan ta ett svalkande dopp och spola bort dammet. En jeepsafari är en rolig och annorlunda upplevelse för vuxna och äldre barn.

a picture
Hamam

Det bästa sättet att börja din semester är att besöka det turkiska badet, hamam. Här kommer du att bli bortskämd och få en trevlig och avkopplande start på semestern. Efter en stund i ångbastun eller bastu där din kroppstemperatur ökar och porerna öppnas tar du ett dopp i iskallt bad. Temperaturskiftet ökar blodflödet. Därefter kommer du att gå in i "hararet", det varma rummet. Här lägger du dig på en stor, uppvärmd marmor sten och bara skrubbas med hampahandske för att ta bort alla döda hudceller. Därefter massera du med det mjukaste olivtvålskum. Din hud kommer att bli mjuk och mer mottagligt för solen. Behandlingen avslutas med en härlig oljemassage.

Temperatur per månad

Till toppen