1. Hem
  2. Solresor
  3. Spanien
  4. Mallorca
  5. Portals Nous
Portals Nous

Resor till Portals Nous

Populärt resmål för:

Vänner Familjer med små barn

Resor till Portals Nous

Lyxiga sportbilar och yachter i miljonklassen! Portals Nous är en av Mallorcas mest exklusiva semesterorter. Gäster från hela ön kommer hit för att uppleva de imponerande omgivningarna, den fina småbåtshamnen och inte minst för att äta på stadens många utsökta restauranger. Portals Nous ligger i den västra delen av Palmabukten, nära de berömda turistorterna Palma Nova och Magaluf. I centrala Portals Nous finns ett antal små designerbutiker där du kan köpa märkesvaror, smycken och souvenirer, och på de mysiga uteserveringarna kan du njuta dagen sittandes i solen och ta in stadens charmiga atmosfär.

Gyllene sandstrand och trevliga semesterorter

Portals Nous ett antal badstränder omgivna av vackra klippformationer. Stadens största strand är en sandstrand som ligger precis vid marinan. Här kan du hyra solstolar och det klara turkosa havet inbjuder till svalkande dopp. När du blir hungrig har du marinans stora utbud av restauranger nära till hands.

Upplev Palma

Från Portals Nous är det bara 20 minuters bilresa till Mallorcas huvudstad Palma, som definitivt är värd ett besök under semestern. Här kan du promenera genom den charmiga gamla stadsdelen och shoppa i de små butikerna.

Utflykter

Vi erbjuder ett bra urval av utflykter på din resa till Mallorca. Nedan kan du se våra gästers favoritutflykter, men vi erbjuder även fler på plats. De angivna priserna är endast vägledande och det finns ofta specialrabatter för barn och bebisar. Det är möjligt att utflyktsprogrammet kan avvika från beskrivningen eller ställas in på grund av bristande efterfrågan. Få mer inspiration till vad som kan upplevas på ditt resmål och boka dina utflykter på https://excursions.sunweb.com/

Ötur

En erfaren förare tar dig genom öns vackra, höga berg till La Calobra. Med båt åker vi längs den imponerande västkusten till den vackra staden Puerto de Soller. Sedan går turen genom apelsinfälten till Palma med spårvagn och det lilla tåget från 1913. I slutet av dagen släpps du av vid upphämtningsplatsen. En oförglömlig dag för unga och gamla! *Kan bokas från: Palma, Playa de Palma, Arenal, Illetas, Palma Nova, Magaluf, Cala Viñas, Santa Ponsa och Paguera.

Autentiska Mallorca

Har du varit på Mallorca tidigare och vill uppleva något utöver det vanliga? Åk då med oss på denna spännande utflykt med guide. Namnet säger allt! Vacker utsikt, besök i autentiska byar och intressanta platser. En god mallorkinsk lunch ingår i priset. I slutet av dagen lämnas du på upphämtningsplatsen. En underbar dag du måste uppleva! * Kan bokas från: Palma, Playa de Palma, Arenal, Illetas, Palma Nova, Magaluf, Cala Viñas, Santa Ponsa och Paguera

Jeepsafari

Den mest originella jeepsafari på ön - "Expedicion Montaña". Du kommer att åka med bussen till det näst högsta berget "Massanella". Här står jeeparna redo. Om du är 21 år och har haft körkort i minst 2 år kan du köra en jeep för fyra personer. Resan genom bergen är obeskrivligt vacker och på vägen får du bland annat uppleva Mallorcas motsvarighet till Grand Canyon. Under lunchen (ingår ej) har du möjlighet att ta ett dopp i en pool. I slutet av dagen släpps du av vid upphämtningsplatsen. En unik upplevelse! *Kan bokas från: Palma, Playa de Palma, Arenal, Illetas, Palma Nova, Magalluf, Cala Viñas, Santa Ponsa en Paguera.

Temperatur per månad

januari jan
februari feb
mars mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
augusti aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max
16ºC
13ºC
16ºC
20ºC
24ºC
29ºC
31ºC
32ºC
26ºC
24ºC
18ºC
15ºC
Min
7ºC
4ºC
9ºC
9ºC
14ºC
19ºC
21ºC
22ºC
17ºC
14ºC
8ºC
6ºC