Tillbaka

Resor till Portals Nous

Destination image

Populärt resmål för:

Äldre par
Familjer med äldre barn
Övriga
Unga par

Resor till Portals Nous

Lyxiga sportbilar och yachter i miljonklassen! Portals Nous är en av Mallorcas mest exklusiva semesterorter. Gäster från hela ön kommer hit för att uppleva de imponerande omgivningarna, den fina småbåtshamnen och inte minst för att äta på stadens många utsökta restauranger. Portals Nous ligger i den västra delen av Palmabukten, nära de berömda turistorterna Palma Nova och Magaluf. I centrala Portals Nous finns ett antal små designerbutiker där du kan köpa märkesvaror, smycken och souvenirer, och på de mysiga uteserveringarna kan du njuta dagen sittandes i solen och ta in stadens charmiga atmosfär.

Gyllene sandstrand och trevliga semesterorter

Portals Nous ett antal badstränder omgivna av vackra klippformationer. Stadens största strand är en sandstrand som ligger precis vid marinan. Här kan du hyra solstolar och det klara turkosa havet inbjuder till svalkande dopp. När du blir hungrig har du marinans stora utbud av restauranger nära till hands.

Upplev Palma

Från Portals Nous är det bara 20 minuters bilresa till Mallorcas huvudstad Palma, som definitivt är värd ett besök under semestern. Här kan du promenera genom den charmiga gamla stadsdelen och shoppa i de små butikerna.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

a picture
Ötur

På denna dagsutlykt kan du uppleva Mallorcas spännande naturupplevelser. Vi börjar med att åka med bussen till Inca, som är känt för sina läderprodukter. Vi besöker en läderfabrik och kör därefter vidare till bergskedjan Sierra de Tramuntana. Här kan vi njuta av den storslagna utsikten, tills vi stannar vid det berömda klostret i Luc. Vi kör till Mallorcas högsta berg Puig Major, som ligger 1445 meter över havet. Efter det går turen vidare till La Calobra, där du har tid på egen hand. Därefter seglar vi längs floden Torrente de Pareis till den naturliga hamn i Puerto de Soller. Turen fortsätter sedan med spårvagn och järnväg genom det vackra landskapet. Vi fortsätter i buss längs kusten genom konstnärskolonin Deia och den pittoreska bergsbyn Valdemossa. Ta reda på vilka amerikansk stjärn-skådespelare, som har sitt eget museum här.

a picture
Cuevas del Drach

Ge dig ut på ett spännande besök till Mallorcas största och mest imponerande grotta. Vi börjar med ett besök i den närliggande staden Porto Cristo på Mallorcas östkust. Härifrån reser vi till den imponerande grottan, där ett 2 km långt underjordiskt nätverk av stigar leder dig runt bland vackra och imponerande stalaktiter. I djupet av grottan kommer vi fram till en vacker underjordisk sjö. Där väntar en ljusshow och en liten klassisk konsert framförd på gondoler, som seglar fram och tillbaka mellan stalaktiterna och publiken. En spännande upplevelse som är unik för Mallorca.

a picture
Jeepsafari

Upptäck Mallorcas vackra landskap i öppna jeepar. Vi kör över kullar, på små vägar och i terräng genom skogen. Längs vägen kan du njuta av en fantastisk utsikt över Mallorca, och öns vackra vikar. På denna resa får du se sidor av Mallorca som du aldrig annars hade fått uppleva. Turen tar dig upp i bergen på Mallorcas sydkust. Efter att ha njutit av naturen kommer vi att ta en "back to nature" picknick-lunch. Därefter kör vi längs kusten får beundra många av de mysiga bergsbyarna. Njut av en oförglömlig dag.

a picture
Marineland

En utflykt till Marineland är perfekt en halvdag för unga och gamla. En spektakulär show med delfiner, sjölejon och papegojor. Denna show kombineras med en park där du kan skåda hajar, pingviner, tropiska fiskar. Dessutom finns det ett fågel- och reptilhus där du kan förundras av djurvärldens spektakulära skönhet.

a picture
Ytterligare utflyktsinformation

De angivna priserna är vägledande och det är möjligt att utflykter avviker från beskrivningen eller ställs in på grund av bristande intresse. För barn gäller andra priser

Temperatur per månad

Till toppen