Tillbaka

Resor till San Agustin

Destination image

Populärt resmål för:

Äldre par
Unga par
Soloresa
Vänner

Resor till San Agustin

Gran Canarias sydkust, Strax norr om den livliga semesterorten Playa del Inglés ligger San Agustin. Här är atmosfären avslappnad och tempot är i allmänhet något lägre än i sydkustens stora semesterstäder. San Agustin är Gran Canarias äldsta semesterort, men också en av öns grönaste städer. Staden består huvudsakligen av små mysiga lägenhetsboenden omgivna av vackra palmer och färgglada blommor.

Shopping och avkopplande stranddagar

Stranden i San Agustin består av mörk sand och småsten. Här kan du hyra solstolar samt parasoll och när hungern gör sig påmind finns det både restauranger och en glassbar på stranden. Stranden är vanligtvis lugn, men på blåsiga dagar kan vågorna bli ganska höga.

Nära stranden ligger ett köpcentrum med ett stort urval av affärer, barer och restauranger. Här kan du njut av en öl i den skandinaviska baren eller prova lokala specialiteter på en av tapasbarerna.

Ta en tur till Playa del Inglés

Från San Agustin löper en gågata som sträcker sig hela vägen från staden strand och centrala Playa del Inglés, där du hittar en mängd attraktioner, barer och restauranger, samt ett festligt nattliv. Resan längs kusten erbjuder dessutom en fantastisk utsikt över det vackra och varierade kustlandskapet.

Resa med Sunweb till San Agustin

San Agustin rekommenderas särskilt för vuxna och familjer med äldre barn som letar efter ett lugnt alternativ till de stora , livliga semesterorterna på sydkusten. Observera att Sunweb inte har guidetjänst på Gran Canaria.

Läs mer Läs mindre

Utflykter

a picture
Utflyktsinformation

De angivna priserna är vägledande och det är möjligt att utflykter avviker från beskrivningen eller ställs in på grund av bristande intresse. För barn gäller andra priser.

a picture
4x4 Safari

Åk med på jeepsafari och upplev några av de vackraste platserna på Gran Canaria i öppna jeepar. Turen går genom Gran Canarias vackra natur. Vi kör på slingrande bergsvägar och off road medan vi upplever det fascinerande vulkaniska landskapet och ser områden på ön som du annars aldrig hade fått uppleva. Dagen avslutas med en kameltur genom öknen.

a picture
Katamaran

Följ med oss till havs på en Katamaran! Dagen börjar i Puerto Ricos vackra hamn under. Katamaranen kör längs västkustens stora berg och lägger sedan ankare så att du kan bada och snorkla. Drycker och lunch erbjuds.

a picture
Presa Canaria

Besök den tidigare huvudstaden Telde, se katedralen i Los Marteles, Roque Nublo och kanske Teneriffa från bergstoppen Pico de las Nieves. Vi äter lunch på vulkanen, går igenom den pittoreska Fataga-dalen i omgiven av hundratals palmer och fortsätter ner via bergslandskapet tillbaka till Playa del Ingles.

a picture
Paisajes Canaria

Upplev den underbara skönheten och orörda naturen på norra Gran Canaria. Du besöker olika bergsbyar, inklusive Firgas, Teror och Agaete. Du kommer också att upptäcka hur man gör en av öns mest kända produkter: Rom. Det sista stoppet är Playa de las Canteras i huvudstaden Las Palmas.

Temperatur per månad

Till toppen