1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Kroatien

All-Inclusive i Kroatien

Njut av massor av god mat i under semestern

Kroatien är inte bara vacker natur och spännande sevärdheter. Med All-Iinclusive i Kroatien kan du också uppleva ett unikt kök som är inspirerat av många andra kulturer, bland annat Turkiet och Italien. Vad sägs till exempel om ett glas väl kylt vitt vin på en strand i Mlini eller en utsökt maträtt smaksatt med lyxiga tryfflar i Dubrovnik? Ofta finns det även en hel del mer internationella alternativ att lägga på tallriken.

Vad ingår i all inclusive?

All inclusive-hotell skiljer sig från varandra, men när du väljer en vistelse med all inclusive ingår frukost, lunch och middag under hela semestern – från incheckning till utcheckning. Huvudmåltiderna serveras generellt som buffé, och däremellan kan du ofta njuta av goda snacks och drycker under större delen av dygnet. Allt detta ingår i priset som du betalar hemifrån, så att det blir lättare för dig att hålla semesterbudgeten. Vi har även ett stort utbud av billiga sista minuten-resor med all inclusive

All Inclusive - inte bara mat

all inclusive-resor till Kroatien får du inte bara mat och dryck serverad. På flera av våra större all inclusive-hotell kan du även ta del av flera tjänster och anläggningar som ingår t.ex. spa, idrottsanläggningar och barnklubb. Många av dessa hotell har även fullspäckade aktivitetsprogram och underhållning för hela familjen. Med all inclusive i Kroatien får du mer tid till att koppla av!

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.


✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.


✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice

Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.