Skidresa 2020/2021

Boka tidigt-rabatt på din skidresa

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Erbjudanden
  4. Boka tidigt-rabatt

Skidresor med boka tidigt-rabatt

Det finns många bra anledningar att boka din skidsemester tidigt. Du får det största utbudet av boenden till det lägsta priset. Hitta rätt boende för dig, oavsett om det är en stuga, hotell eller lägenhet med självhushåll, på över 100 olika destinationer i Alperna och Andorra.

När du bokar med Sunweb får du även stor flexibilitet. Du kan enkelt och smidigt boka din skidsemester med flyg eller buss med många olika typer av boende. Du kan även lägga till skidutrustning och skidlektioner. Du så klart även välja att endast boka själva boendet. Oavsett vad du väljer inkluderar din skidsemester alltid liftkort för alla resenärer! Med Sunweb betalar du aldrig för mer än du behöver!

Är ditt favoritboende inte online än? Då kan du registrera dig och få e-postmeddelande när boendet kan bokas.

 

Därför kan det löna sig att boka skidresan tidigt:
✔  Stora rabatter för tidiga bokningar
✔ Skidresor för hela familjen med barnrabatter
✔ Liftkortet ingår alltid för alla resenärer
✔ Har utsetts till värdens bästa skidresearrangör 5 år i rad

Skidresor som passar dina krav, önskemål och budget

I år kan du åka på skidresor med oss till Frankrike, Österrike Italien, Schweiz och Andorra. Vårt stora internationella nätverk med destinationer och boenden gör att vi kan erbjuda Sveriges största utbud av skidresor till Alperna med låga priser. Vi har hotell, lägenheter, chalet och stugor på de mest populära skidorterna i Alperna. Om du bokar nu ingår dessutom boka tidigt-rabatt så att du kan få den skidsemester ännu billigare. På Sunweb tycker vi att det ska löna sig att boka tidigt! 
Som vanligt kan du välja om du vill resa med flyg, buss eller om du vill arrangera din egen transport. Med våra flexibla resdagar kan du även välja hur länge du vill vara borta, så att du kan får precis den skidresa som du önskar. Har du frågor eller specifika önskemål är du alltid välkommen att ringa oss!  
 

När du reser med Sunweb

  • Co2-neutrala resor
  • Gratis transfer
  • Sveriges största utbud
  • Alltid Inkl. liftkort