Skidresa 2021/2022

Boka tidigt-rabatt på din skidresa

 1. Hem
 2. Skidresor
 3. Erbjudanden
 4. Boka tidigt-rabatt

Skidresor med boka tidigt-rabatt

Det finns många bra anledningar att boka din skidsemester tidigt. Du får det största utbudet av boenden till det lägsta priset. Hitta rätt boende för dig, oavsett om det är en stuga, hotell eller lägenhet med självhushåll, på över 100 olika destinationer i Alperna och Andorra. 

Du har också flexibilitet när du bokar med Sunweb. Välj att boka hela paketet inklusive flyg, transfer, boende, utrustning, skidskola utan problem. Självklar kan du även välja att bara boka ditt boende. Oavsett vad du väljer ingår alltid liftkortet inkluderas i resan! Med Sunweb betalar du aldrig mer!

Hittar du inte det perfekta boendet för dig? Registrera då för vår meddelandetjänst. När boendet du söker är tillgängligt och kan bokas kommer du att få ett mejl. Läs mer här.


✔ Skidresor för hela familjen med barnrabatter

✔ Liftkortet ingår alltid för alla resenärer

✔ 25 års erfarenhet av resor

Bekymmersfri skidresa

Boka resan tidigt och säkert med våra garantier:

 • Ekonomisk trygghet med resegaranti
 • Res tryggt & säkert – Holiday Doctor tillgänglig 24/7
 • Flexibel ombokning, omboka kostnadsfritt
 • Garanterat säker hemresa oavsett vad

Skidresor som passar dina krav, önskemål och budget

Just nu håller vi på att förbereda inför den kommande skidsäsongen. Men vi ser redan fram emot säsongen 2021/2022 och om du vill vara garanterad att få det perfekta boendet till lägsta pris, då kan vi rekommendera att använda vår meddelande tjänst. På så sätt är du den första som får veta när ett boende kan bokas på hemsidan.

Registrera dig för meddelandetjänsten

Om du redan har hittat ditt drömboende för nästa skidresa som går inte att boka än, kan du smidigt registrera och få en notifikation när det går att boka för vintern 2021/2022.

 1. Sök efter ditt favoritboende på vår hemsida
 2. Klicka på ”Säsongen 2021/2022”
 3. Fyll i din e-postadress

Vill du få våra bästa erbjudanden direkt i din inkorg? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Fördelar med att boka tidigt

Det är alltid fantastisk att ha en skidresa att se fram emot, men det är även ett bra sätt att få resan till ett billigt pris, eftersom vi under säsongen 2021/2022 erbjuder bästa prisgaranti.

Vi förstår hur viktigt det är med ekonomisk trygghet inför din semester. Därför kan du slappna av med vetskapen att du är skyddad av vår resegaranti. Om din resa blir avbokad på grund av oförutsägbara omständigheter är du skyddad ekonomiskt. Utöver detta erbjuder vi säker hemresegaranti så att du tryggt kan resa med vetskapen att vi garanterar en säker hemresa till Sverige, oavsett vad.

Se till att du får plats på ditt favoritboende på din favoritdestination och välj bland över 100 olika resmål runt om i Europa.

Erbjudanden för dig som bokar tidigt!

Att boka tidigt är alltid en bra idé. För familjer som ofta måste förhålla sig till skolornas lovveckor, kan det verkligen löna sig att vara ute i god tid om man vill ha ett plats på ett familjevänligt boende till ett bra pris.  Vi har gjort det lite lättare också. Vi garanterar det bästa priset om du väljer våra Selections-boende. Här kan du och familjen bo på några av våra mest populära boende, på trevliga orter med liftkortet inkluderat. Vilket gör att du kan komma billigt undan även de mest populära veckorna. Julen är ofta populär bland större familjer som söker en traditionell vinterresa. Medan de flesta familjer ofta passar på under sportlovet. Men glöm inte påsken, då det är något varmare väder och färre personer i backarna.

Om ni är en större grupp vänner som reser tillsammans är tidig bokning att rekommendera om ni vill ha det perfekta chalet eller lägenheten. Större boenden är oftast mest efterfrågade, och därför kan hela säsongen hänga på när man bokar. Speciellt om man vill åka runt nyår som är den populäraste resveckan bland grupper.

Slutligen finns det även fantastiska erbjudanden för par som söker utmärkt kvalitet. Längs Alperna har vi lyxiga och exklusiva hotellen och stugorna som vi har valt att kalla Exellent-boenden. Skäm bort dig själv med ski-in/ski-out och avkopplande spa som ofta ligger centralt på orten. Men passa på att boka tidigt, dessa boenden är mycket populära och blir snabbt fullbokade, och det är lätt att förstå varför.

 

När du reser med Sunweb

 • Co2-neutrala resor
 • Gratis transfer
 • Sveriges största utbud
 • Alltid Inkl. liftkort