Läs mer om hälsa och säkerhet på semestern. Läs mer om lokala förhållningsregler på ditt resmål.

Almstüberl Pass Thurn

Almstüberl Pass Thurn ligger i Mittersill och erbjuder trevliga familjerum som rymmer upp till sex personer och har utsikt över de snöiga bergen. I byggnaden låg tidigare den populära restaurangen Alm Stüberl men har nu omvandlats till ett hotell.

Almstüberl Pass Thurn ligger en bra bit från centrala Mittersill, men eftersom din vistelse är med halvpension och både liftar och pister ligger cirka 500 meter från hotellet har du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom stannar skidbussen 50 meter från hotellet. Om du åker med barn eller nybörjare finns det en nybörjarpist med skidlift ca. 100 meter från hotellet där de kan träna innan de ger sig ut i bergen. Alla måltider och drycker ingår i priset och serveras på Ferienhotel Pass Thurn, som ligger på motsatta sidan av vägen.

  • Nära skidbussen
  • Halvpension
  • Rum för 6 personer

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Läge och avstånd

Mittersill

Nära den berömda staden Kitzbühel ligger den autentiska och fortfarande relativt okända byn Mittersill. Mittersill ligger i Oberpinzgau-regionen och har fortfarande en gammaldags atmosfär. Här finns massor av affärer, trevliga barer och restauranger!

Kirchberg/Kitzbühel

Skidresor till Kirchberg/Kitzbühel

Tack vare direkt anslutning via Ki-Westliften till området Wilder Kaiser i Österrike, är Kitzbühel Alperna det tredje största skidområdet i Europa. Ki-west tar en närmare 3 kilometer på cirka 10 minuter och har en kapacitet på hela 1600 skidentusiaster per timme. Om du bokar skidresor till Kirchberg/Kitzbühel med liftkortet Kitzbühel All Star, kan du också åka skidor i Alpachtal, Hochtal Wildschönau Schneewinkel, Saalbach-Hinterglemm-Leogang och Zell am See-Kaprun. Dessa fem skidområden är inte sammankopplade, men kan enkelt nås med bil eller kollektivtrafik.

Det legendarisk skidområdet Kirchberg

Kirchberg bildar tillsammans med Kitzbühel, Jochberg och Pass Thurn Mittersill, ett stort skidområde som kallas Kirchberg / Kitzbühel – Kitz Ski. I detta skidområde kan både skidåkare och snowboardåkare njuta av fantastisk åkning. På din skidsemester kan du ta del av ca 168 km välpreparerade pister. På Kitzbühelhorn ligger en riktigt schysst funpark för de som gillar att hoppa.

Tack vare liften mellan Kirchberg och Pass Thurn, kan du njuta av en lång dag på skidor utan att behöva ta skidbussen hem i slutet av skiddagen. Det är även möjligt att utvidga liftkortet så att det gäller i hela skidregionen och som därmed ger tillgång till hela 704 km pist.

Efter dagens skidåkning erbjuder även staden Kirchberg gott om trevliga afterski-barer, restauranger och om du känner att du har turen på din sida, ett casino.

Skidresor i Kirchberg/Kitzbühel – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Kirchberg/Kitzbühel. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av gästhus och alpstugor. När du bokar skidresor till Österrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Vad kännetecknar Kirchberg/Kitzbühel

  • Ett av de bästa områdena för snowboardåkare
  • Stort utbud av underhållning
  • Ultramodernt snösystem

Det finns inga recensioner för detta boende.


Recensioner

Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Liftkort för Kirchberg/Kitzbühel/Pass Thurn ingår i resans pris.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Rabatter:

Liftkortet för barn födda efter 1/1/2015 är gratis. Barn födda mellan 1/1/2002 och 31/12/2014 får rabatt på Liftkortet. Dessa rabatter kan hittas i beräkningen av priset.

Deposition:

På plats måste du betala depositionen på ca 2 euro. Du kommer att få detta belopp när lämnar tillbaka liftkortet.

Ovanstående rabatter gäller endast vid bokning. Andra priser gäller på plats.

Det är inte möjligt att boka skidskola. Detta kan bokas på plats.

Vill du boka för säsongen 2020/2021?

Fyll i din e-postadress så får du ett meddelande när detta boende är möjligt att boka inför säsongen 2020/2021.