Läs mer om hälsa och säkerhet på semestern. Läs mer om lokala förhållningsregler på ditt resmål.

Agritur Anselmi

Agritur Anselmi ligger precis utanför Terzolas centrum. Denna gamla bondgård har omvandlats till ett hotell och erbjuder en underbar utsikt över Adamello-Brenta bergen. Hotellrummen är modernt inredda och utrustade med alla faciliteter. Varje morgon kan du njuta av en traditionell frukost tillagad med lokala produkter. På kvällen kan du sitta ner i hotellets restaurang där de mest utsökta italienska rätter serveras. Skidbackarna ligger 10 km bort, men kan lätt nås med ett kostnadsfritt tåg. Från tåget kan du enkelt komma in i skidliften och du är redo för en akrtiv dag i snön.
  • Tillbringa natten i en italiensk bondgård
  • Njut av lokala delikatesser
  • Modernt möblerade rum

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Läge och avstånd

Det kan ske förändringar gällande lokala tjänster och anläggningar relaterat till Covid-19, från bokningstidpunkten till avresan. Alla åtgärder kan komma att ändras och därför kan inga rättigheter härledas från dem.

Terzolas

Terzolas är en liten stad som ligger i Trentino. Denna by är bra val för en sportlov i Italien. På grund av dess bekväma läge kan du åka till en annan plats varje dag. Städerna Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio och Passo Tonale ligger bara några kilometer bort och erbjuder ett brett utbud av olika skidbackar.

Val di Sole

Skidresor till Val di Sole

Val di Sole, som betyder "den soliga dalen", ligger i Italien och är ett charmigt skidområde med mycket sol, som är perfekt för erfarna skid- och snowboardåkare. Området ligger väster om Dolomiti Superski och erbjuder många spännande pistersamt stora offpist möjligheter. I dalens pittoreska städer hittar du gott om solterrasser där du kan ta en paus från åkningen och njuta av solen i en solstol.

På skidresor till Val di Sole kan du njuta av skidåkning i hela 146 km soliga och snösäkra pister, varav den högsta ligger på 2500 meters höjd. Söker du lite brantare skidåkning kan detta finnas framför allt i området vid Pinzolo.

 

Den soliga dalens vackra skidorter

I Val di Sole ingår kan du njuta av din skidsemester i bland annat Commezzadura, Folgarida, Marilleva och Mezzana, som alla bjuder på fina välpreparerade pister. Dalen har många mindre byar där du kan uppleva äkta italiensk lansbyggdscharm.

Commezzadura är en lugn by som är perfekt om du vill kombinera skidåkning med friluftsliv och äventyr. Staden erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som isklättring, hundspann och vandringsleder i fantastiska omgivningar. Folgarida är ett perfekt resmål för familjer tack vare de bekväma hotellen och fjällstugorna som ligger precis vid pisten. Byn har ett gediget utbud av afterski och på stadens restauranger kan man njuta av utsökt italiensk mat. Både Mezzana och Merilleva är relativt lågt belägna skidorter men med bra anslutningar till det omgivande skidområdena. Hit ska du åka om du söker en lite lugnare skidsemester i Val di Sole, då utbudet av afterski och nattliv är begränsat.

När du bor i antingen Folgarida, Marilleva eller Mezzana ger ditt liftkort dig tillgång till Folgarida/Marilleva området. Du kan också välja att utöka ditt liftkort så att det även gäller för hela Campiglio/ Dolomiti di Brenta. Med det utökade liftkortet har du också tillgång till det berömda Madonna di Campiglio.

Skidresor i Val di Sole – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Val di Sole. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Corona-relaterad reseinformation

För uppdateringar gällande regeringens reserådgivning och corona-åtgärder på resmålet, besök svenska ambassadens hemsida. Observera att denna information kan ändras och att du därför bör kontrollera den kontinuerligt fram till avresan.

Vad kännetecknar Val di Sole

  • Perfekt för soldyrkare
  • Mysigt centrum
  • Omfattande skidområde

Recensioner

Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

Ett skidkort för Folgarida Marilleva / FM ingår i resesumman.

Resa med egen transport / flyg

3-dagars resa inklusive 2-dagars ski pass

4-dagars resa inklusive 2-dagars ski pass

5-dagars resa inklusive 3-dagars skidkort

6-dagars resa inklusive 4-dagars ski pass

7-dagars resa inklusive 5-dagars skidkort

8-dagars resa inklusive 6-dagars skidkort

Rabatter:

Barn som är födda den 30 september 2012 eller därefter har rätt till gratis skidkort vid presentation av ID-kortet. Barn som är födda mellan 01-12-2004 och 29-11-2012 får rabatt på skidkortet. Dessa rabatter hittar du i beräkningen av din resesumma.

Deposition:

En deposition på 5 € för skidpasset begärs på plats. Detta kan endast betalas kontant och du får tillbaka det i slutet av veckan när du returnerar skidkortet. Ovanstående tillägg och rabatter gäller endast vid bokning. Olika priser tillämpas på platsen.

Du kan ange skid- och snowboarduthyrning direkt vid bokningen.

En hjälm för barn och vuxna ingår inte i hyra av skid- och / eller snowboardutrustning.

För barn mellan 3 och 7 år är det obligatoriskt att bära hjälm. Du kan köpa dessa själv eller hyra dem på plats.

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Material som är idealiskt för nybörjare och avancerade skidåkare och snowboardåkare. Detta material är extra smidigt, så att svängar och bromsningar kan bemästras väl. Parallell skidåkning med dessa skidor är också möjligt.

Silver

Material som är utmärkt för avancerade skidåkare och snowboardåkare. Detta material är smidigt, men också mycket lämpligt för skarpt skärande hörn. Dessa skidor har också en mycket bra prestanda i hög hastighet.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativt material och passar för avancerade vintersportentusiaster. Passar också för skidåkare som har behärskat parallellskidåkning. Detta bekväma material kan användas i alla pister och under alla snöförhållanden.

Diamant

Dessa högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken är av hög kvalitet och passar de mest erfarna vintersportentusiasterna. Tips! Ange med våra hyrespartner dina specifika önskemål för användning (till exempel off-piste), så att han väljer rätt material för dig.

Lektioner kan inte anges direkt vid bokningen. Du kan ordna detta själv på plats.

Målpriser:

Skidlektioner vuxna:

5 dagar 2 timmars lektioner per dag runt 110 € *

Skidlektioner barn:

6 dagar 2,5 timmars lektioner per dag runt 190 € *

Snowboardlektioner vuxna (från 8 år):

3 dagar 2 timmars lektioner per dag runt 110 € *

* Priserna är målpriser och kan ändras

Vill du boka för säsongen 2022/2023?

Fyll i din e-postadress så får du ett meddelande när detta boende är möjligt att boka inför säsongen 2022/2023.
Dina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy