Hotel Le Hameau du Kashmir

7,1 / 10

Hotel Le Hameau du Kashmir

Hotel Le Hameau du Kashmir låter inte bara exklusivt men är det faktiskt också. Det nybyggda 4-stjärniga hotellet ligger direkt vid skidbackarna i Val Thorens och erbjuder en stor solterrass med panoramautsikt och ett trevligt allrum med stor omsorg om detaljerna.

Om vädret inte skulle passa för skidåkning, har hotellet ett brett utbud av möjligheter för dig. Förutom en charmig restaurang, väntar en vacker lounge bar, ett gym och en trevlig friskvårdsavdelning på dig. Ta ett dopp i inomhuspoolen eller koppla av i bastun. För en avgift kan du även boka massage.

Du kan också boka Hotel Le Hameau du Kashmir utan halvpension. Mer information hittar du här.

Se mer Hotel Le Hameau du Kashmir Se mindre Hotel Le Hameau du Kashmir
  • Moderna lägenheter
  • Precis vid skidbackarna
  • Stor spa-avdelning
  • Panoramautsikt
Observera

En parkeringsplats kan reserveras i www.valthoparc.com. Läs ytterligare information under fliken "destinationer, trafikinformation".

Måltider

Halvpension
Från
kr 314
per dag
22 apr - 27 apr
Från
kr 314
per dag
22 apr - 27 apr
Från
kr 335
per dag
22 apr - 27 apr
Från
kr 349
per dag
Frukost
Inkl.
22 apr - 27 apr
Inkl.
22 apr - 27 apr
Inkl.
22 apr - 27 apr
Inkl.

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Bussresor

Avresa med buss sker om fredagen med ankomst om lördagen. Hemresan sker på lördag eftermiddag och hemkomsten är om söndagen.

Busstidtabell vecka 1-13* (via Jylland):

Ort
Plats
Utresa
Hemkomst
MalmöHyllie station06:3017:00
* Avoriaz har endast bussresor vecka 5, 7 och 13

Ankomst och hemresa:

Ort
Plats
Ankomst
Hemresa
Val ThorensSporthallen09:3016:30
TignesLe Lac, Tourist Information09:2016:30
TignesVal Claret, bussparkeringen09:3016:15
Val d’IsereBusstation10:0015:45
Avoriaz09:0016:00

Tänk på att alla restider kan variera beroende på väder och trafikförhållanden.

Har du frågor om bussresan hittar du de flesta svaren bland våra

”Vanligt ställda frågor”

.

Flygresor

Flyget landar i Geneve och vi flyger hit med Norwegian från:

  • Stockholm Arlanda
  • Köpenhamn Kastrup

 

I alla våra skidresor med flyg ingår transfer till och från destinationen.

Transfertiden till Val Thorens är cirka 2 timmar och 30 minuter.

Tänk på att transfertiden till destinationen kan variera beroende på väder och trafikförhållanden.

Har du frågor kring våra resor med flyg hittar du de flesta svaren bland våra "Vanligt ställda frågor".

Val Thorens

Val Thorens är en mycket populär skidort som ligger i den franska skidregionen Les Trois Vallées, som även inkluderar Les Menuires och Méribel. Skidresor till Val Thorens bjuder på hög snöskäerhet tack vare stadens höga läge (2350 m.ö.h) och de omgivande galciärerna. Med samanlagt 600 kilometer pist, varav den högsta ligger på 3230 meter och totalt 175 liftar, är det inte svårt att först varför så många kommer hit för att spendera sin skidsemester år efter år.

Europas högst belägna skidort

Val Thorens är inte bara den högst belägna skidorten i Frankrike, utan i hela Europa och det moderna liftsystemet tar dig smidigt upp till bergens alla pister. Dessutom ligger det pister precis vid stadens utkant så att du har direkt tillgång till många pisten från många semesterbostäderna.

Skidresor till Val Thorens är mer än bara skidåkning. Här möts du av gemytlig afterski på stadens många trevliga barer och Val Thorens centrum erbjuder ett stort utbud av uteserveringar, pubar och restauranger med mat som kommer uppskattas av både barn och den mest erfarna gourmanden. För de mindre skidintresserade, eller om du bara vill ta en välbehövlig paus från skidåkning i Val Thorens fantastiska pister, finns här även ett köpcenter, en biograf, bowlinghall, tennisbanor och en simhall där du också kan njuta av bastu och turkiskt bad.

Skidresor till Val Thorens med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Val Thorens. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett bra utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Val Thorens

Val Thorens är den högst belägna franska skidorten, och stadens centrum ligger på 2300 meters höjd! Härifrån finns det många skidliftar till ännu högre belägna pister. Les Trois Vallées är ett av de största sammanhängande skidområdena i världen. Med sina 185 liftar och 600 km preparerade pister, kan du räkna med bra skidåkningsupplevelser.

 

Om du bor i Les Trois Vallées kan du välja mellan två olika liftkort. Ett liftkort för orten Val Thorens eller för hela skidområdet Les Trois Vallées. För nybörjare och medelerfarna är ett liftkort för Val Thorens oftast tillräckligt. Avancerade skidåkare som vill på långa skidturer gör bäst i att skaffa ett liftkort för hela Trois Vallées området. Vi rekommenderar att du köper utökat liftkort hemifrån eftersom det är mycket billigare! (Notera: Under lågsäsong kan man inte köpa Les Trois Vallées liftkort).

 

Tack vare den höga höjden och glaciären, kan du åka skidor i Les Trois Vallées hela året. Det är dock värt att notera att glaciären är ofta stängd tidigt på säsongen, även om det finns mycket snö i byn och i pisterna.

Vad kännetecknar Val Thorens
Vad kännetecknar Val Thorens

Inkluderat och tillägg

Liftkort för Val Thorens ingår i resans pris. Till en extra kostnad kan du även lägga till hela Les Trois Vallées.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Rabatter:

Liftkort för Barn t.o.m. 4 år och seniorer fr.o.m. 75 år är gratis. Barn mellan 5 och 12 år gammal och seniorer mellan 65 och 74 år får en rabatt på liftkortet. Dessa rabatter kan du hitta i beräkningen av priset. När du har rätt till ett gratis liftkort väljer du "inget liftkort" när du bokar. Liftkort hämtas ut lokalt mot uppvisat ID.

Dessa priser gäller endast när du bokar och på plats gäller andra priser

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar.

När du bokar skidutrustning i klassen "Guld" eller "Diamant" kan du byta ut den en gång i veckan gratis mot snowboardutrustning eller friåkningsskidor (inte på helgerna).

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar.
Du kan lägga till skidskola när du bokar din skidresa. När du bokar skidskola ska du ange en indikation på din nivå, så att skidskolan kan planera grupperna.

Måltider

Halvpension
Från
kr 314
per dag
22 apr - 27 apr
Från
kr 314
per dag
22 apr - 27 apr
Från
kr 335
per dag
22 apr - 27 apr
Från
kr 349
per dag
Frukost
Inkl.
22 apr - 27 apr
Inkl.
22 apr - 27 apr
Inkl.
22 apr - 27 apr
Inkl.

Recensioner

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

7,1 / 10

Utifrån 2 betyg

Vill du boka för säsongen 2019/2020?

Fyll i din e-postadress så får du ett meddelande när detta boende är möjligt att boka inför säsongen 2019/2020.
Meddela mig!
Vi har sparat din e-postadress och meddelar dig när boendet går att boka. 

Oooops! något gick fel.

Vänligen försök igen.

Till toppen