Hotell Serin - All Inclusive

Billigaste pris
5,4 / 10

Hotell Serin - All Inclusive

Hotell Serin är en mysig och billig All Inclusive hotell beläget ett stenkast från stranden i Marmaris. Härifrån kan du promenera längs strandpromenaden till Marmaris livliga centrum, där du hittar den stora basaren, den populära marinan och den festliga bargatan. Hotell Serin har ett populärt poolområde med pool, barnpool, solterrass och poolbar, där du kan få kalla drycker, när solen är som hetast. Då boendet är med All Inclusive, är både måltider, snacks och drycker inklusive i priset. Vi rekommenderar Hotell Serin för både unga, vuxna och barnfamiljer, som gärna vill bo centralt och billigt under semestern i Marmaris.
Läs mer Hotell Serin - All Inclusive Hotell Serin - All Inclusive
Läge och avstånd

Marmaris

Marmaris image

Marmaris var tidigare en liten, lugn fiskeby men är idag en modern resmål med besökare från hela världen. Idag är Marmaris en av de svenskarnas favorit resmål i Turkiet. Marmaris är omgiven av höga, gröna berg och på vägen hit får du den mest fantastiska utsikt över staden och den vackra bukten. Marmaris ligger i det, man kallar det gröna hörnet av Turkiet, och naturen här är underbar. Bergen är täckta med väldoftande pinjeträd, och i dalen, var stadens liv pulserar, hittar du exotiska fruktträd och färglada blommor överallt.

Huvudgatan i Marmaris sträcker sig från Atatürk Boulevard hela vägen till bergen i Icmeler i väst. På båda sidor av huvudgatan hittar du butiker och barer. Bakom hamnen hittar du den gamla stan. Det är här, bargatan och den täckta basaren ligger, och detta område av staden sover aldrig. Från tidig morgon till sen kväll fylls basarens gator av köpmän, och på kvällen och natten strömmar discorytmer in på natten, och här kan du dansa under bar himmel, tills solen börjar stiga.

På hamnpromenaden finns många bra restauranger, där du kan njuta av en trevlig middag med en fantastisk utsikt över havet. I slutet av hamnpromenaden ligger den nya marinan med många kilometer kajplatser. Marmaris är världsberömd bland seglare, eftersom hamnen är den största och mest moderna i den mycket vackra sträckan mellan Bodrum och Fethiye. Stranden vid Marmaris centrum består av grovkornig sand, vattnet är lugnt och barnvänligt.

Sunweb erbjuder ett brett utbud av hotell i Marmaris, från små mysiga lägenhetsanläggningar och små hotell till stora All Inclusive familjehotell med många faciliteter. Vi kan hitta den rätta erbjudande för dig, oavsett om du ska på familjesemester med barn, på ungdomssemester och utforska Marmaris nattliv, eller på en exklusiv vuxensemester. Vi erbjuder hotell nära till centrum och stranden och mer tillbakadragna från centrum, till exempel i området kring Armatulan.

Sunweb erbjuder dansk guideservice i Marmaris under hela säsongen, och vi erbjuder flera utflykter med dansk guide. Våra danska guider kommer och besöker ditt hotell eller någonstans i närheten flera gånger under semestern.

Läs mer Marmaris Göm Marmaris
Vad kännetecknar Marmaris
  • Vacker natur
  • Trevlig hamnpromenad
  • Livlig nattliv

Marmariskusten

Marmariskusten image

Resor till Marmariskusten

Marmariskusten ligger på den södra Egeiska kusten i södra Turkiet där du även hittar Bordrum-halvön och Kusadasi. Området har en lång och rik historia och har en av de vackraste kusterna i landet. De gröna vackra berg tornar stolt upp sig bakom de stora och små charmiga vikarna som slingrar längs kusten. Utsikten över Marmariskusten är helt fantastisk, de små vikarna och gröna öarna som tittar upp ur havet är något som bara måste upplevas. Vill du uppleva två länder under semestern är det inte långt från kusten till den grekiska övärlden, och bland annat Rhodos kan nås via båt.

Resor till Marmariskusten bjuder även på en hel del sevärdheter och framför allt den antika romerska ruinstaden Efesos är ett populärt utflyktsmål.

Imponeras du mer av naturupplevelser är Pamukkale en unik upplevelse som du bör unna dig under resan. Här har det kalciumrika källvattnet bildat stora vita vattenfyllda bassänger längs bergssidan som nästa ser ut att vara gjorda av bomull, där av namnet som betyder Bomullsfästningen.

Är du ute efter mer barnvänliga aktiviteter finns det dagskryssningar som besöker de olika vikarna längs kusten och området har hela två äventyrsbad.

Kustens trevliga semesterorter

Marmaris är regionens största semesterort. Här finns det stora och små hotell, en spännande basar, livliga marknader, bra restauranger och ett festligt nattliv på den berömda bargatan vid småbåtshamnen. Marmaris är mycket populärt bland skandinaviska gäster och ligger i vackra gröna omgivningar som bjuder på trevliga naturupplevelser.

Icmeler ligger i viken efter Marmaris. Här kan du fira semester i lite lugnare omgivningar. Här hittar du en trevlig strand med möjlighet att prova olika vattensportsaktiviteter och dykning. Naturen är även här väldigt vacker och vandringsleder låter dig beundra staden uppifrån bergen. Icmeler erbjuder ett litet men bra utbud av restauranger, barer och butiker med väldigt förmånliga priser.

 

Res till Marmariskusten med Sunweb

Sunweb erbjuder ett stort och varierat utbud av billiga resor till Marmariskusten där du kan bo i mysiga semesterlägenheter utan pension, små hotell, exklusiva hotell eller stora familjehotell med All Inclusive. Vi erbjuder billiga resor för både vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer. Oavsett hur du önskar att hålla din semester, så kan vi säkert hitta bra erbjudanden för dig på Marmariskusten, där man har råd till mer semester.

När du reser med Sunweb ingår alltid flyg transfer, hotell och vi erbjuder skandinavisk guideservice på Marmariskusten under hela säsongen. Våra guider kommer och besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern.

Läs mer Marmariskusten Göm Marmariskusten
Vad kännetecknar Marmariskusten
  • Turkiets grönaste kust
  • Vackra vikar och berg
  • Bra restauranger och nattliv

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

5,4 / 10

Utifrån 160 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?