Familjer

Billiga skidresor med familjen

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Resesällskap
  4. Barnfamiljer

Skidresor för barnfamiljer

Är ni en större familj eller flera familjer som planerar en skidresa till Alperna tillsammans? Då har ni kommit helt rätt. 20 års erfarenhet inom skidresebranchen har gjort att vi har goda kunskaper över vilka områden och boenden som passar speciellt bra för barnfamiljer. Våra låga priser och barnrabatter gör att ni kan komma undan riktigt billigt, och kanske till och med har råd med ytterligare en skidresa med familjen.

Sunwebs kompetenta personal och samarbetspartners

På flera destinationer samarbetar vi med skidskolor med duktiga skidlärare som hjälper barnen att tryggt och säkert komma upp på skidorna för första gången. På vissa destinationer erbjuds även skandinavisk skidskola, men som standard sker undervisningen på engelska. För barnen är det ofta inte vilket språk som talas som är det viktiga, lärarna är nämligen väldigt pedagogiska och kroppsspråk fungerar alltid bra under skidlektionerna. Skidskola erbjuds självklart inte bara för barn, utan erbjuds även för skidåkare på alla nivåer.

Vi har guider nere på skidorten som har förberett exempelvis välkomstmaterial, nycklar till boendet och liftkort, redan när ni anländer. Guiden på plats hjälper till med allt praktiskt men kan också vara en trygghet om det uppstår frågor.

Därför ska du resa med oss!

✔ En passion för skidresor

✔ Ett stort urval av boende och destinationer

✔ Billiga resor och prisgaranti

✔Alla resor inkluderar liftkort

✔ Guide på plats

Hitta din familjesemester