Resort till Arabba

Tillbaka
Destination image
Pister
10 Km
21 Km
32 Km
0 Km
63 Km
Totalt
Liftar
7
16
5
höjd
3334m
1610m
Glaciär
1
Fun Parks
1
Långfärd
0Km
Pister
134 Km
513 Km
396 Km
0 Km
1043 Km
Totalt
Liftar
86
183
104
höjd
3334m
935m
Glaciär
1
Fun Parks
15
Långfärd
800Km

Skidresor till Arabba bjuder på skidåkning i det mest spektakulära och attraktiva skidområdet i världen, Sella Ronda som förbinder de fyra skidområdena i Dolomiterna: Campolongo, Gardena, Sella och Pordoi. Arabba ligger på hela 1600 meter höjd vilket gör skidorten väldigt snösäker.

Med skidresor till Arabba är pisten aldrig långt bort

Direkt från byn tar en av liftarna dig upp till Marmolada glaciären som sträcker sig upp till 3342 meters höjd och har på senare tid blivit känd som "Drottningen av Dolomiterna", här uppifrån kan man glida ner för skidområdets längsta pist "Bellunese" som är hela 12 km lång. Skidresor till Arabba ger dig tillgång till hela 491 km sammanhängande pist utan att behöva ta en enda skidbuss. Arabba har en perfekt läge i Sellamassiven för de som önskar lite mer utmanande pister, Skidåkning i Arabba passar därför bäst för lite duktigare åkare som uppskattar brantare pister. För de som inte åkt så mycket och vill ha lite snällare skidåkning är Canazei eller Campitello ett bra alternativ.

 Skidåkning i Arabba – en upplevelse för flera sinnen

Arabba har trots sin ringa storlek en del restauranger och här hittar du allt från smakrika pizzerior till en restaurang som fått en stjärna i Guide Michelin. Önskar man mer afterski så bör man hellre välja att åka till grannbyn Canazei.Skidresor till Arabba välkomnar gäster in i en extraordinär värld, där naturen och skidåkning får dig att känna att du är i ett skidparadis.

 Skidresor till Arabba med Sunweb – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Arabba. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett stort utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer Läs mindre

Populärt resmål för

Familjer med äldre barn
Äldre par
Övriga
Vänner
Till toppen