Résidence La Taïga

Résidence La Taïga

Nära centrum av La Plagne och 100 meter från backarna har lägenhetskomplexet La Taiga ett perfekt läge. Denna lilla 3-våningars bostad är lugn och trevlig och inom gångavstånd till allt du behöver på din skidsemester. Det finns 2-rumslägenheter och studior som rymmer 2 till 4 personer, och har  all komfort och nödvändig utrustning. Det finns också balkonger så man kan sitta ute och njuta av kvällssolen efter en dag i backarna.

Plagnes centrum på 1970m är verkligen hjärtat av orten med allt du behöver i närheten: aktiviteter, affärer, barer och restauranger. Det är också ett viktigt vägskäl i skidområdet med liften till Grande Rochette, som har en av de bästa utsikterna över Alperna.

Se mer Résidence La Taïga Se mindre Résidence La Taïga
 • Nära centrum
 • Nära backarna
 • Balkonger
 • Litet lugnt komplex
Observera

Lägenheterna ägs av olika ägare och kan därför variera i interiör och inredning. Bilderna är endast exempel på hur de kan se ut.

Rumstyp
studio

för 2 till 4 personer

 • surface: 24m²
 • Antal bäddar: 4
 • Kök (kyl, spis, mikrovågsugn)
 • Balkong
 • Vardagsrum: 2 sovplatser (1x tvåpersons bäddsoffa)
 • bad
 • toalett
 • Hall: 2 sovplatser (1x våningssäng (2 x 1-personssäng))
2-rums lägenhet

för 2 till 4 personer

 • surface: 31m²
 • Antal bäddar: 4
 • Kök (kyl, spis) (ugn, diskmaskin, tvättmaskin)
 • Balkong
 • TV
 • Vardagsrum: 2 sovplatser (1x tvåpersons bäddsoffa)
 • Sovrum: 1 sovrum
 • sovrum 1: 2 sovplatser (1x dubbelsäng)
 • Badrum
 • Badrum 1: bad, toalett

Läge och avstånd

avstånd till centrum cirka 600 meter
avstånd till skidbacke cirka 100 meter
avstånd till skidlift cirka 100 meter
närmaste affärer cirka 600 meter

Deposition

 • deposition: cirka 1.000,00 € (euro) per vistelse (betalas på plats, måste)
Läs mer Göm

Gemensamma anläggningar

 • plats på parkeringsplats: gratis
Läs mer Göm

Obligatoriska kostnader

 • turistskatt: för deltagarna med ålder upp från 13 år cirka 1,09 € (euro) per person per natt (betalas på plats, måste)
Läs mer Göm

Valbara tillägg

 • hyra badhanddukspaket: på begäran cirka 12,00 € (euro) per person per vecka/veckor (att nämnas vid bokning, betalas på plats)
 • hyra sänglinnenpaket: på begäran cirka 15,00 € (euro) per person per vecka/veckor (att nämnas vid bokning, betalas på plats)
 • husdjur, exkl. mat: på begäran cirka 35,00 € (euro) per vecka/veckor (att nämnas vid bokning, betalas på plats)
Läs mer Göm

Flygresor

Flyget landar i Geneve och vi flyger hit med Norwegian från:

 • Stockholm Arlanda
 • Köpenhamn Kastrup

 

I alla våra skidresor med flyg ingår transfer till och från destinationen.

Transfertiden till La Plagne är cirka 2 timmar och 30 minuter.

Tänk på att transfertiden till destinationen kan variera beroende på väder och trafikförhållanden.

Har du frågor kring våra resor med flyg hittar du de flesta svaren bland våra "Vanligt ställda frågor".

La Plagne image

La Plagne

La Plagne är ett stort skidområde som består av 8 olika byar, alla byar har sitt eget centrum och en mysig atmosfär. Med 220 km välpreparerade pister, erbjuder de vackra skidbackarna något för alla. Vi erbjuder boende i flera av byarna i La Plagne: Belle Plagne, Plagne Bellecôte, Plagne Village, Plagne 1800, Plagne Soleil, Plagne Aime 2000 och Mont Albert. Alla byar är anslutna till varandra och ligger nästan som en trappa upp på berget i La Plagne.

Den mest levande byn av de åtta byarna är Belle Plagne, som byggd i ett vackert skogsområde. Belle Plagne har många olika butiker, restauranger och bra afterskibarer. För många turister är detta den mest attraktiva skidbyn.

Från Plagne Centre kan du åka med liften Funiplagne och vara uppe på toppen av Grande Rochette på 4 minuter. Från nästan alla boende är det möjligt att åka skidor ända fram till dörren och ha kort gångavstånd till liften på morgonen.

Plagne Soleil är en lugn by med fantastisk panoramautsikt över Alperna och de lägre belägna byarna Plagne Village och Plagne Centre. Förutom lägenheter och hotell så finns här en mataffär, skidbutik, skidskola och en bar/restaurang.

Byn Aime 2000 är den by som ligger högst beläget av alla byar och härifrån har du en magnifik utsikt över Mont Blanc. I Aime 2000 ligger boendena i direkt anslutning till skidbacken och om du bor ännu högre upp i Aime 2000, är du vid skidliften på nolltid.

Plagne Montalbert ligger på 1375 meters höjd på andra sidan av berget. Denna traditionella och charmiga by har ett eget litet centrum och flera restauranger. Denna del av La Plagne är särskilt populärt bland barnfamiljer.

Kort sagt med alla dessa olika byar det i La Plagne hitta du något för alla. Här har alla möjlighet för att få en fantastisk skidsemester!

La Plagne

La Plagne är ett modernt skidområde med ett stort utbud av olika typer av liftar, så att du har många valmöjligheter. Sammanlagt har området 225 kilometer pist för alla typer av åkare. Den längsta pisten är 15 kilometer lång. Även om La Plagne har pister för avancerade åkare bör man även besöka Paradiski som erbjuder oändliga möjligheter.

Karta

Hotellet
Andra hotell
Fler hotell
Vad kännetecknar La Plagne
Vad kännetecknar La Plagne

Inkluderat och tillägg

Liftkort för La Plagne ingår i resans pris. Till en extra kostnad kan du även lägga till hela Paradiski

Med ett 6-, 7- eller 8-dagars liftkort för det området La Plagne Plus kan du också åka skidor 1 dag i Paradiski-området. Detta gäller inom skidkortets giltighetstid.

Med ett 6 eller 7-dagars liftkort för Paradiski-området får du ett extra halvdagskort gratis. Detta gäller för morgonen på avresedagen, efter det att det normala skidpasset har löpt ut.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Rabatter:

Liftkortet för barn upp till 4 år är gratis.

Obs:

Seniorer från 75 år får rabatt när du köper liftkort på plats, detta liftkort kan du inte boka med oss. För La Plagne liftkort betalar du ca 10 € i administrationskostnader. Om du har rätt till ett sådant lifttkort, ska du välja "Inget liftkort" när du bokar. Detta kan sedan köpas nere på orten, tänk på att ha med giltig legitimation när du hämtar ut liftkortet.

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar.

När du bokar skidutrustning i klassen "Guld" eller "Diamant" kan du byta ut den en gång i veckan gratis mot snowboardutrustning eller friåkningsskidor (inte på helgerna).

Du kan ange att du vill hyra skid- och snowboardutrustning direkt när du bokar.

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Denna utrustning är idealisk för nybörjare och vana skid- och snowboardåkare. Utrustning är extra smidig, så det är lätt att svänga och bromsa. Parallellskidåkning är också möjligt med dessa skidor.

Silver

Detta är idealiskt utrustning för vana skid- och snowboardåkare. Utrustningen är smidig, men också anpassade för skarpa kurvor. Dessa skidor har bra prestanda även vid höga hastigheter.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekt för erfarna åkare. Denna utrustning är bekväm och lämpligt för alla typer av pister och snöförhållanden.

Diamant

Dessa är högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken och är lämpliga för de mest erfarna skidåkarna.

När du bokar kan du välja mellan att gå på skidskola i Belle Plagne eller i Plagne Bellecôte, Plagne Village, Plagne Centre och Plagne 1800. Snowboardskola i Plagne Bellecôte börjar på måndag. Skidlektionerna är från söndag till fredag.

För kortresor är det inte möjligt att boka skidskola. Detta kan bokas på plats.

När bokar skidlektioner kan du ange din nivå:

Nybörjare: Om du aldrig har åkt skidor.

Medel: Du kan bromsa och ta en svänga.

Avancerad: Kan du åka skidor, men vill utveckla din teknik.

Snowboardlektioner i Plagne Bellecôte börjar på måndagar. Lektionerna är från söndag till fredag.

När bokar skidlektioner kan du ange din nivå:

Nybörjare: Om du aldrig har åkt skidor.

Medel: Du kan bromsa och ta en svänga.

Avancerad: Kan du åka skidor, men vill utveckla din teknik.

Det finns inga recensioner för detta boende.

Recensioner

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?
  Till toppen