Hotell Surmeli Efes

Billigaste pris
6,0 / 10

Hotell Surmeli Efes

Hotell Surmeli Efes är en välkomnande All Inclusive hotell som ligger ner till den gyllene sandstranden i Selcuk, ca 8 km från Kusadasi. Härifrån kan du lätt nå centrum av Kusadasi med dolmus, om du vill uppleva atmosfären vid den moderna marinan eller den stora basaren. Hotell Surmeli Efes har utmärkta faciliteter för både barn och vuxna. Här är ett härligt poolområde med flera pooler, barnpool, poolbar och solterrass. Det finns också en inomhuspool, turkiskt bad, jacuzzi, bastu och massage, om du behöver koppla av och komma helt ner till semesterväxel. För barnen är här miniklubb (här talas inte svenska), lekplats samt aktiviteter och underhållning. Boendet är med All Inclusive, där måltider, snacks och drycker ingår i priset, och vi rekommenderar därför Hotell Surmeli Efes för större familjesemestrar, där både barn och vuxna ska bli bortskämd.
Läs mer Hotell Surmeli Efes Hotell Surmeli Efes
Läge och avstånd

Kusadasi

Kusadasi image

Kusadasi speciella atmosfär och vacker natur gör staden till en favoritdestination för många. Kusadasi fungerade tidigare först och främst som övernattningsställe för besökare till den världsberömda Efesos och har besökts av skandinaviska gäster under flera decennier. Idag är Kusadasi också känd för bra shopping, fina stränder, en ny marina, en charmig och livligt nattliv och bra förbindelser till områdets andra historiska sevärdheter. En semester i Kusadasi erbjuder oräkneliga möjligheter till oförglömliga upplevelser med vänner och familj.

De flesta tänker kanske på ruinerna av Efesos och många andra historiska sevärdheter i området, när de väljer Kusadasi som semestermål. Men Kusadasi har också en massa bra stränder runt om i staden, och ju längre du flyttar dig bort från staden, desto mer lugna och vackra de är. Den mest populära sandstranden i Kusadasi är Ladies Beach, som är en bra och barnvänlig familjestrand med fin, ljus sand, vattensporteraktiviteter och små restauranger. Stranden ligger söder om centrum, och här är en trevlig, bilfri strandpromenad.

I Kusadasi centrum ligger både moderna shoppinggator och mer traditionella, gamla basar gator med allt från internationella modebutiker till charmiga små butiker i de smala gränderna. Reser du till Kusadasi, kan du kombinera stranddagar med unika historiska sevärdheter och det perfekta, pulserande stadslivetet.

Sunweb erbjuder ett brett och varierat utbud av resor till Kusadasi med boende i både semesterlägenheter utan pension, små hotell och stora familjehotell med All Inclusive. Vi erbjuder resor till både vuxna, ungdomar, grupper, par och familjer med barn, och vi kan alltid hitta en bra erbjudande för dig.

Sunweb erbjuder dansk guideservice i Kusadasi år 2015. Våra danska guider komma och besöka ditt hotell eller någonstans i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder också flera utflykter med danska eller engelska talande guide.

Läs mer Kusadasi Göm Kusadasi
Vad kännetecknar Kusadasi
  • Spännandne resmål
  • Bra restauranger
  • Unika historiska sevärdigheter
  • Bra strand

Kusadasi

Kusadasi image

Resor till Kusadasi

Kusadasi ligger på norra sidan av Egeiska kusten i Turkiet berdvid Bodrum-halvön och Marmariskusten. Ursprungligen fungerade Kusadasi främst som en bostadsort för besökare till den världsberömda Efesos, men i dag är staden en välutvecklad semesterort med alla möjligheter för en oförglömlig semester. Här finns det bra restauranger, ett livligt nattliv, en spännande basar och intressanta butiker.

Kustlinjen bjuder på långa fina stränder och Kusadasis kust är därför också perfekt för en semester med massor av sol och bad. Därför är förutsättningarna optimala för de stora kryssningsfartygen som lägger till för att besöka staden Kusadasi och Efesos. Väljer du ett hotell utanför centrum, kan du njuta i lugna omgivningar som ger dig en perfekt utgångspunkt för en avkopplande semester.

 

Semesterupplevelser i Kusadasi

En resa till Kusadasi är inte komplett utan ett besök till Efesos, den antika grekiska staden som grundades 600 f.Kr. Oavsett om du är historieintresserad eller ej kommer arkitekturen, den atmosfären och porten till Celsus bibliotek imponera på de flesta. Är du ute efter en mer traditionell sol- och badsemester erbjuder området en mängd stränder och framför allt den barnvänliga stranden Ladies Beach är ett populärt alternativ med massor av vattensportsaktiviteter.

Söker du mer vattenäventyr ligger det flera dykskolor längs kusten som kan ta med till spännande platser längs den Egeiska kusten och det finns även möjlighet att ta dykcertifikat.

Kan du inte få nog av bad och vatten har området även ett äventyrsbad där hela familjen, och framföra allt barnen kommer kunna spendera timmar med lek i vattenrutschbanor och hoppborgar.

I Kusadasis centrum är fullt moderna semesternöjen och om letar efter en souvenir till riktigt bra pris är marknaden ett hett tips. Här hittar du allt från läder och guld till kryddor och keramik, var dock uppmärksam på att kopierade varor är vanligt förekommande. För dig som söker festliga kvällar och nätter erbjuder staden även ett gediget utbud av restauranger, barer och nattklubbar.

Res med Sunweb till Kusadasi

Sunweb erbjuder ett stort och varierat utbud av billiga resor till Kusadasi med boenden i både semesterlägenheter utan pension, små hotell och stora familjehotell med all inclusive. Vi erbjuder resor för vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer, och vi kan alltid hitta ett bra erbjudande för dig.

På våra billiga resor till Kusadasi med Sunweb ingår alltid flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice. Våra guider kommer och besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder också flera utflykter med en skandinavisk eller engelsktalande guide.

Läs mer Kusadasi Göm Kusadasi
Vad kännetecknar Kusadasi
  • Vackra omgivningar
  • Spännande sevärdheter
  • Bra restauranger och nattliv

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

6,0 / 10

Utifrån 6 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?