Bull Hotels

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. Bull

Njut av Gran Canarias bästa läge på våra Bull-hotell

Om du söker balans mellan avkoppling och äventyr på Spaniens underbara semesterö Gran Canaria är hotellkedjan Bull perfekt för dig. 

Bull-hotellen ligger natursköna och populära städerna Las Palmas och Playa del Inglés, vilket gör att gästerna alltid har nära till det bästa Gran Canaria har att erbjuda.

Men det är inte bara läget som är förstklassigt utan även utbudet av anläggningar, som bland annat inkluderar kostnadsfritt SPA som är tillgängligt för alla gäster, premiumdrycker till alla besökare i baren underbara hängmattor på stranden. Bufféerna som serveras på Bull-hotellen är kända för sin exceptionella kvalitet, och gästerna kan även njuta av lättare snacks i poolbaren. 

Oavsett om du är ute efter en avkopplande strandsemester eller en äventyrlig ö-utflykt har hotellkedjan Bull på Gran Canaria något för alla. Med sitt unika läge, sitt utbud av aktiviteter för alla åldrar och sina kulinariska läckerheter för matälskare är det lätt att förstå varför den här hotellkedjan är ett förstaval för resenärer till Gran Canaria.

Därför ska du välja Bull

  • Perfekt läge på Gran Canaria
  • Många aktiviteter för små och stora
  • Mycket god mat och stor buffé

Hitta ditt Bull-hotell