Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

All inclusive i Antalya

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Hotell
  4. All Inclusive
  5. Turkiet
  6. Antalya

Besök Antalya på din all inclusive-semester

Vill du få ut det mesta av din semester? Boka då en all inclusive-semester till Antalya i Turkiet. På så sätt behöver du inte tänka på vad du vill äta under dagen, eftersom allt är förberett, bara välj vad du vill ha och njut. Det ger dig gott om tid att utforska den livliga staden Antalya eller besöka en av de många charmiga fiskebyarna och trevliga marknaderna längs Turkiets sydkust.

Vad innebär egentligen en all-inclusive-semester i Turkiet? Förutom en hög grad komfort, ingår frukost, lunch, middag samt drycker varje dag. På många hotell förbereder kockarna populära turkiska rätter och internationella klassiker. I Turkiet kan du se fram emot en festmåltid varje dag!
Om du vill unna dig en ännu lyxigare semester ska du välja ultra all inclusive i Antalya. Detta innebär vanligtvis importerade drycker och ännu mer service. Vilket all inclusive-hotell i Antalya passar dig bäst?

Bekymmersfri njutning på all-inclusive-semester

En avkopplande semester ser olika ut för alla. På en all inclusive-semester i Antalya bestämmer du själv hur din dag ska se ut. Du kan till exempel koppla av i wellness-avdelningen, ta ett uppfriskande dopp eller smutta på en cocktail vid poolen. Har du fått nog av att ligga i solen? Många all inclusive-resort anordnar aktiviteter som du kan delta i. Prova vattengymnastik, en omgång tennis eller hoppa in i en beachvolleybollturnering. Ska du åka på semester med hela familjen? All inclusive-hotell i Antalya har gott om hotell med aktiva underhållningsteam. Dina barn kommer att få sitt livs semester, och du får lite tid för dig själv. Om du lugn miljö utan barn vid poolen kan du välja ett hotell endast för vuxna. En all inclusive-resa i Antalya är också perfekt om du vill ta del av de bästa upplevelserna längs den turkiska sydkusten. Ge dig ut och upptäck och på kvällen återvänder du till ditt all-inclusive-hotell för att koppla av.

Uppltäck den livliga staden Antalya

Antalya är en pulserande stad med mycket att göra. Det har du gott om tid till när du bokar ett all inclusive-hotell i Antalya. Staden består av flera stadsdelar, och framför allt den vackra gamla stadsdelen rekommenderas varmt. Visste du att Antalyas marina är en av de vackraste i Turkiet? Här finns många barer, restauranger och butiker där du kan fynda souvenirer. Utanför Antalya hittar du orterna Lara och Kundu. De flesta all inclusive-hotellen hittar du i Lara, mer känt som Turkiets Las Vegas. Om du letar efter mer lugn och ro kan du boka ett all inclusive-hotell i Kundu. Detta är en pittoresk stad cirka 15 kilometer från Antalya där du kommer att känna dig mer som hemma. Med vackra hamnar och atmosfäriska städer som Alanya i närheten kan du också njuta av all den skönhet som Turkiet har att erbjuda på din all inclusive-semester i Antalya.