Nominerade i World Ski Awards

Hjälp oss att bli världens bästa skidresearrangör 2023

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. World Ski Awards

Våra skidresor vinner priser. Åk med oss så kommer du att förstå varför...

Vi är stolta över vår nominering 2022. Rösta på Sunweb och våra prisbelönta skidresor!

Vi är stolta över att vara nominerade till Världens Bästa Skidresearrangör 2023!

På Sunweb är vårt mål att skapa unika ögonblick som du minns för evigt. Det är därför du kan skräddarsy din skidsemester så att den blir perfekt för dig. Vi har skapat oförglömliga minnen i mer än 30 år. Detta ger oss också kunskaper och expertis för att vägleda dig mot din perfekta semester. Detta inkluderar liftkort, skid-/snowboardutrustning, skidlektioner, transfer, flyg och mycket mer.

Men det är inte bara vi tycker detta. Vi vinner priser av en anledning - Vi älskar semester. Det är därför vi vann utmärkelsen Världens bästa skidresearrangör 2022, och vi är fast beslutna att fortsätta ge dig prisbelönta skidsemestrar, perfekta för dig, år efter år.

Kan vi räkna med din röst i år igen?

Så blir din skidsemester perfekt

  • Mer än 30 års erfarenhet
  • Flexibel och stressfri bokning till attraktiva priser
  • Europas största utbud av skidresor
  • Skräddarsydda skidpaket med- eller utan flyg

Världens bästa skidresearrangör 2022

Skapa minnen för livet med #creatingmemories

Med över 30 års erfarenhet av att arrangera skidresor för privatpersoner och grupper är vi en av världens bästa och största arrangörer av skidresor. Vi vann titeln Världens bästa skidresearrangör 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 och nu igen 2022. Varje år gör vi vårt yttersta för att ge våra gäster den bästa upplevelsen, samt se till att alla känner sig trygga från bokningen tills de återvänder hem. Att vinna World Ski Awards™ förändrar inte vårt uppdrag att tillhandahålla den absolut bästa servicen för våra gäster. Men vi är naturligtvis hedrade över att ha nominerats till världens bästa skidresearrangör av World Ski Awards™ för 9:e året i rad.

Vad är World Ski Awards™?

World Ski Awards™ är en del av World Travel Awards, som är för resebranschens motsvarighet till Oscarsgalan. Denna årliga sammankomst belönar de bästa skidorterna samt de bästa boende- och skidsemesteroperatörerna. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att ge dig den skidsemester du drömmer om och genom att rösta på oss hjälper du oss att göra det vi gör bäst, att erbjuda oförglömliga skidsemestrar till rimliga priser, perfekt utformade för dig - alltid inklusive liftkort.